Sarbatorim 4 ani de Iulius Town Timisoara, in acest weekend, la „Picnic in My Town” – concerte live, stand-up comedy, Street FOOD Festival, dar si alte surprize (P)

4 ani in care ai gasit aici o destinatie unde sa iti petreci timpul liber, 4 ani in care ai venit cu prietenii sa te relaxezi la terase si restaurante, 4 ani cu branduri de renume si sesiuni de shopping, 4 ani de evenimente in aer liber, 4 ani de Iulius Town. Vino in acest weekend la „Picnic in My Town” unde sarbatorim impreuna 4 ani de la inaugurarea Iulius Town!


Vom canta alaturi de Smiley, Spike, Taxi, vom avea seara de stand-up comedy cu Radu Bucalae, George Tanase, Ioana State, ne vom delecta cu delicii de la Street FOOD Festival, dar vor fi si alte surprize!

Joi, 7 septembrie 2023, dam startul petrecerii aniversare „Picnic in My Town”, care va tine patru zile si va cuprinde de la Street FOOD Festival, concerte sustinute de artisti apreciati la nivel national: Spike, Smiley si Taxi, pana la momente artistice pentru cei mici.

Vineri, 8 septembrie 2023, te asteptam la un spectacol de stand-up comedy, in centrul de evenimente Iulius Congress Hall, de la ora 20.00. Intrarea se face in baza unui bilet de acces pe care poti sa il ridici de la Centrul Info, daca ai bonuri fiscale (toate din aceeasi zi) in valoare cumulata de minimum 50 de lei, de la restaurantele si cafenelele din Iulius Town. Radu Bucalae, George Tanase si Ioana State promit o seara plina de umor. Poti sa intri in posesia invitatiei pana vineri inclusiv, la ora 18, iar o persoana poate primi o singura invitatie pe zi.

La „Picnic in My Town” vor fi aduse si cele mai apreciate food trucks in cadrul Street FOOD Festival. Preparate si bauturi alese, specificuri regionale si internationale fac parte din oferta bogata din care vei putea alege in acest weekend.

De la „Picnic in my Town” nu vor lipsi nici personajele fantastice care vor crea o lume de basm pentru cei mici. Sambata si duminica, in intervalul orar 16 – 17 si 20 – 21, Trio Butterflies vor aduce magia in Iulius Gardens, iar de la 18.00 pana la 19.00, astrele Moon&Sun „vor cobori” pe Pamant pentru micii curiosi.

Vino la „Picnic in My Town”, in perioada 7 – 10 septembrie, unde te asteapta si alte surprize! (I.P.)

 

Leave a Reply