Un politist baut si drogat s-a urcat la volan si a accidentat grav o femeie, in Caracal. In masina se mai aflau doi cadeti de la scoala de politie din Campina

Un tanar de 21 de ani, care se afla la volan sub influenta substantelor interzise, a accidentat grav o femeie, noaptea trecuta, pe o strada din Caracal. Potrivit unor surse judiciare, tanarul este politist in Constanta, iar in masina se mai aflau doi cadeti de la scoala de politie din Campina, .


Agentilor sositi la fata locului li s-a spus initial ca la volan ar fi fost o tanara de 24 de ani, insa, in urma cercetarilor, s-a stabilit ca masina era condusa de un politist in varsta de 21 de ani. Acesta a fost testat si s-a stabilit ca se afla sub influenta alcoolului, dar si a drogurilor.

La data de 5 septembrie, in jurul orei 05,50, Inspectoratul de Politie Judetean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fata locului s-au deplasat politistii rutieri din cadrul Politiei municipiului Caracal.

Din primele verificari, politistii au constatat faptul ca in eveniment a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tanara, in varsta de 24 de ani, din municipiul Caracal si un pieton, respectiv o tanara, in varsta de 33 de ani, din comuna Brastavatu, judetul Olt.

In urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat ingrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.

Intrucat a existat banuiala rezonabila ca la volanul autoturismului s-ar fi aflat o alta persoana decat cea indicata initial, politistii au efectuat verificari, in urma carora s-a stabilit faptul ca autoturismul a fost condus de un tanar, in varsta de 21 de ani, din municipiul Caracal, judetul Olt.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Totodata, a fost testat si cu aparatul drugtest, care a indicat prezenta a doua substante psihoactive.

Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, fiind intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, scrie in comunicatul politiei. De asemenea, si ITM Olt a deschis o ancheta pentru accident de munca, intrucat victima se deplasa catre locul de munca, la fabrica de cablaje auto. (V.E.)

Leave a Reply