Familia Grindeanu a intrat in afacerile imobiliare! Sotia ministrului Transporturilor a preluat o firma cu pierderi de la prim-vicepresedintele PSD Timis

Mihaela Grindeanu, sotia vicepremierului si ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a devenit proprietara deplina a unei companii de dezvoltare imobiliara, situata in una dintre cele mai prospera comune din Romania. Mihaela Grindeanu a preluat firma de la familia antreprenorului Adrian Cionca, prim-vicepresedintele PSD Timis, care detine un grup de companii in domeniul imobiliar.


Firma Store Next Image SRL, cu sediul in Dumbravita, judetul Timis, era administrata de Alina Cionca, care detinea 66,77% din capital, si Adrian Cionca, care detinea 33,33% din capital, arata informatiile profit.ro.

Acum, Mihaela Grindeanu a preluat integral partile sociale ale companiei. Ea a devenit astfel unicul asociat. Cu toate acestea, administrarea Store Next Image SRL a ramas in responsabilitatea firmei RPC-Assets Management SRL, care apartine familiei Cionca.

In ceea ce priveste rezultatele financiare, in 2022, Store Next Image SRL a inregistrat pierderi in valoare de aproximativ 31.000 de lei, la venituri de 11.000 de lei.

In 2021, societatea a obtinut cele mai mari incasari de la infiintarea sa in 2009. Insumand astfel peste 6 milioane de lei, insa a inregistrat si pierderi de aproximativ 221.000 de lei.

In perioada 2010 pana in 2017, inclusiv, firma a inregistrat o perioada de inactivitate. Anii 2018 si 2019 au reprezentat singurii ani in care au fost inregistrate profituri nete (aproximativ 300.000 lei in fiecare an). Cu venituri de 3,5 milioane lei, respectiv 1,6 milioane lei.

In 2020, Store Next Image SRL a raportat venituri de 900.000 lei, dar a consemnat pierderi in valoare de 243.000 lei.

Sotia ministrului Transporturilor este partenera si la firma de constructii Comuncas SRL, situata in Dumbravita, alaturi de Alina Cionca si Mihai Cristian Ciolacu.

Acesta din urma este indicat ca fiind nepotul premierului si liderului PSD, Marcel Ciolacu. Comuncas SRL a fost infiintata in 2021 si nu a avut activitate in primii doi ani de existenta.

Cu toate acestea, firma dispune de active imobilizate in valoare de peste 1 milion de lei si a inregistrat datorii de aproximativ 1,9 milioane de lei la finalul anului trecut.

Sotii Cionca controleaza o serie de companii, in special in domeniul imobiliar si constructiilor, prin intermediul RPC Group. RPC Group detine mai multe proiecte rezidentiale finalizate cu succes in judetul Timis. Precum si proiecte imobiliare in curs de dezvoltare in aceeasi regiune, potrivit profit.ro.

Dumbravita s-a clasat anul trecut pe locul sapte in topul comunelor din Romania in ceea ce priveste veniturile. Asta desi pentru multi ani a ocupat prima pozitie in acest clasament. (I.P.)

Sursa: evz.ro

 

One thought on “Familia Grindeanu a intrat in afacerile imobiliare! Sotia ministrului Transporturilor a preluat o firma cu pierderi de la prim-vicepresedintele PSD Timis

  1. Mihaela Grindeanu a preluat recent controlul uneia dintre cele mai prosperi comune din Romania, ceea ce poate fi un semn al implicarii sale active in business-ul imobiliar si in dezvoltarea proprietatilor. Cu un istoric contabil eficient, suntem curiosi sa vedem ce va aduce in viitor aceasta miscare pentru beneficiul societatii. Speram ca Mihaela, cu sprijinul sotului Sorin, va contribui la dezvoltarea regiunii prin instalarea de infrastructuri noi si dezvoltarea proprietatilor.

Leave a Reply