Smiley, Spike, Taxi, cooking show by Chef Foa, filme in aer liber, kids zone si alte surprize la petrecerea aniversara Iulius Town, „Picnic in My Town” (P)

Nu-ti face planuri weekend-ul acesta pentru ca Iulius Town te invita la o super petrecere! Sarbatorim 4 ani de la inaugurarea proiectului, iar deja traditionalul „Picnic in My Town” incepe in acest final de saptamana.


Street FOOD Festival reuneste 22 de food truck-uri cu delicii culinare, Smiley, Spike si trupa Taxi vor concerta in parcul Iulius Gardens, fanii show-urilor de stand-up comedy sunt asteptati la o seara plina de amuzament sustinuta de Radu Bucalae, George Tanase si Ioana State, dar si alte surprize.

Petrecerea aniversara a Iulius Town incepe in aceasta saptamana, la „Picnic in My Town. Street Food Festival a inceput joi si reuneste, in Iulius Gardens, 22 de food truck-uri, cu cele mai apreciate retete, care de care mai savuroase.

Sambata, de la ora 15, pofticiosii vor fi rasfatati cu un spectacol culinar incendiar by Chef Foa, la finalul caruia pot degusta deliciile gatite, iar duminica, de la ora 14, copiii vor fi protagonistii unui workshop de gatit, unde vor „coace” clatite de poveste.

Mancare delicioasa, dar si concerte in aer liber. Vineri, de la ora 20, pe scena din parc va urca trupa Missed Call, iar Spike va canta de la ora 21,30. Sambata, JazzyBIT vor seta mood-ul de la 19,30, iar de la 21, Smiley ne va incanta cu melodiile sale.

Duminica, de la ora 19, vor rasuna ritmuri de soul-rock, funk & jazz, interpretate de Amalia Gaita, iar cele trei seri de muzica live vor fi incheiate de trupa Taxi, de la ora 20,30.

Pofticiosii au parte si de „Culinary Guided Tours”, dar mai multe informatii puteti afla accesand pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Tot in weekend, la scena, vor avea loc si seri de film, unde vor rula doua pelicule de familie: „Jurassic World: Dominion” se vede vineri, de la 17.30, iar sambata, de la aceeasi ora, pe ecran va aparea „Puss in boots: The Last Wish”.

Nu uita ca poti primi un tichet de acces de o persoana la show-ul de stand-up comedy, care va avea loc vineri, de la ora 20. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la Centrul Info cu bonuri (din aceeasi zi) de la restaurantele si cafenelele din Iulius Town, in valoare cumulata de 50 de lei. Show-ul este sustinut de Radu Bucalae, George Tanase si Ioana State.

La „Picnic in My Town”, cei mici au o zona dedicata lor, unde vor avea parte de surprize speciale. Personajele fantastice vor fi si ele prezente la petrecere.

Sambata si duminica, de la 18 pana la 19, astrele Moon&Sun „vor cobori” pe Pamant pentru micii curiosi, iar TrioButterfly vor aduce magia in Iulius Gardens, sambata in intervalele orare 16 – 17 si 20 – 21, iar duminica in intervalele orare 16 – 17 si 21 – 22. (I.P.)

Leave a Reply