Educatoare model, depistata cu cont de videochat! Parintii sunt revoltati si nu mai vor sa-si mai lase copiii la gradinita

Educatoarea este model de videochat in timpul sau liber si parintii considera ca este imoral sa isi continue activitatea. Directorul unitatii de invatamant sustine ca a incheiat orice colaborare cu ea, scrie BZI.


Madalina Cioclu este o tanara care se afla in primii sai ani de cariera si parea ca se dedica acestei meserii, fiind foarte indragita de copilasii cu care lucra. Ba mai mult, aceasta a fost surprinsa in mai multe videoclipuri cum facea diferite activitati educative cu cei mici.

Dar, de cateva zile, parintii nu mai au liniste din cauza faptului ca au vazut-o pe unele site-uri pentru adulti si considera ca nu poate fi un model demn de urmat pentru copiii lor.

„Am aflat ca educatoarea de la aceasta gradinita privata face videochat. Nu stiu cat de moral si normal este acest lucru. Cel putin, mie mi se pare imoral ca o doamna ce educa copiii si care are grija de ei sa practice asa ceva, desi o face noaptea, in timpul sau liber. Eu nu as putea sa-mi mai duc copilul linistit la gradinita in aceste conditii”, marturiseste un parinte. (V.E.)

One thought on “Educatoare model, depistata cu cont de videochat! Parintii sunt revoltati si nu mai vor sa-si mai lase copiii la gradinita

  1. Invidia unor mame grase,transpirate si nasoale . Nu puneti si pozele frustratelor care au reclamat-o sa ne amuzam ?

Leave a Reply