Doliu in magistratura! O judecatoare in varsta de doar 32 de ani, gasita fara viata in propria locuinta

Judecatoarea Stefana Andrada Pavel, de la Judecatoria Gherla, a murit la doar 32 de ani. Ea a fost gasita in casa, fara suflare.


Moarte misterioasa in judetul Cluj, unde o judecatoare de doar 32 de ani a fost gasita fara viata in propria locuinta, chiar in ziua in care trebuia sa conduca o sedinta. Colegii acesteia sunt cei care au anuntat si politia.

Evenimentul tragic a fost descoperit dupa ce colegii judecatoarei au devenit ingrijorati de absenta acesteia de la serviciu si de faptul ca nu mai raspundea la apeluri.

Judecatoarea ar fi avut sedinta de judecata, dar a lipsit nejustificat. Atat grefiera, cat si colegii care o stiau au incercat sa o contacteze, insa totul a fost in zadar.

Alarmati de aceasta situatie, au sunat imediat la 112.

La scurt timp dupa apel, echipajele de salvare au sosit la locuinta judecatoarei, unde au descoperit-o pe aceasta fara viata.

„La data de 13 septembrie a.c., in jurul orei 12.15, Politia municipiului Gherla a fost sesizata despre faptul ca o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a patruns in locuinta cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost gasita decedata in locuinta. Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzei decesului”, a declarat IPJ Cluj.

Andrada Stefana Pavel a fost numita judecatoare la Gherla, in 2021, si era foarte apreciata pentru munca ei. Se pare ca aceasta suferea de o boala grava de plamani.

Potrivit unor surse, exista si suspiciunea ca ar fi suferit de depresie si este posibil sa fi luat anumite pastile. (G.I.)

Leave a Reply