Balerina si Gorila gigant, acrobatii cu foc, statui vivante, personaje pe picioroange si ateliere pentru copii, la Check Art Festival in Iulius Gardens (P)

Una dintre cele mai asteptate manifestari artistice stradale din Timisoara revine in Iulius Town, in acest weekend. Check Art Festival aduce marionetele gigant, statuile vivante, mimi, bufoni, fire show, aerial, ateliere de creatie, face painting, dar si alte surprize.


Distractia este completata de concertele sustinute de vedete nationale si internationale: Lepa Brena, Jamala, castigatoarea Eurovision 2016, Argatu’, dar si Rava, Bejbi Motorola si HVNDS.

Sambata si duminica, 16 – 17 septembrie 2023, Iulius Town se va transforma intr-o „scena”, pe care vor performa mai multi artisti stradali. Incepand cu ora 17, Iulius Gardens va fi animat de bine-cunoscutele statui vivante, expresivii mimi, dar si bufonii care vor starni amuzamentul.

In parc vor fi prezente si marionetele gigant ale Teatrului pe roti din Arad. Gorila si Balerina vor face un adevarat spectacol pentru cei prezenti in Iulius Gardens, in intervalul orar 17 – 20. Si trupa Foolosophy Entertainment va fi la inaltime, sambata si duminica, cand va aduce in parc personaje pe picioroange. De la ora 17, copiii sunt asteptati si la ateliere de creatie, face painting, dar si la cabina photo booth Cupio, care au loc in Iulius Gardens.

Check Art Festival aduce performerul Papito din Ungaria, care va face un show de jonglerii si acrobatii amuzante, de la ora 19, la scena amplasata in zona Lake Plaza.

Fiecare seara de festival se va finaliza cu un fire show, de la ora 20,15. Muzica live nu va lipsi din cadrul Check Art Festival, astfel ca de la ora 17, pe scena vor urca: Ingrid, Antonia Radulescu, Rodica Pislari Cantir, Sebastian Covaci, Alex Ticula, Timeea Csaszar & Carina Csaszar.

De vineri, 15 septembrie, dam si startul celor trei seri in care artisti nationali si internationali vor concerta la Iulius Town Timisoara. Pe scena din Iulius Gardens, vineri, de la 19, vom asculta melodiile trupei HVNDS, dupa care va urma artista din Belgrad – Bejbi Motorola, iar seara va fi incheiata de traperul Rava.

Pe scena din parcarea exterioara UBC 0, sambata are loc cel mai asteptat moment artistic, ce va fi sustinut de Lepa Brena, cea mai bine vanduta solista din istoria Balcanilor, iar duminica, incheiem un weekend la superlativ, de la ora ora 19,30 cu o seara by Flight Festival, alaturi de Dj Kuky, Jamala si Argatu`. (I.P.)

Leave a Reply