Un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobila Timisoara, salvator pentru un baietel de 5 ani care s-a pierdut in multime la concertul artistei din Serbia

Unul dintre echipaje de la Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara care a asigurat ordinea publica la concertul sustinut de Lepa Brena a rezolvat cu profesionalism un incident minor, dar care se putea incheia tragic pentru un baietel de 5 ani, pierdut de familie.


In timp ce se bucura de atmosfera concertului sustinut de vedeta din Serbia, o spectatoare a zarit in multime un copil singur, fapt ce a determinat-o sa se apropie si sa-l intrebe unde este mama sa.

Intrucat copilul nu stia sa raspunda la intrebare, femeia l-a insotit pana la cea mai apropiata patrula de jandarmi, care a si inceput demersurile de cautare a familiei.

Intre timp, mama baietelului anuntase autoritatile ca micutul a fost pierdut, iar revederea a fost emotionanta atat pentru cei doi, cat si pentru jandarmii care au reusit sa le fie de ajutor.

Pentru noi este o noua oportunitate de a multumi cetatenilor pentru increderea pe care ne-o acorda de fiecare data cand se bazeaza pe noi si reamintim totodata recomandarile pe care le transmitem inainte de fiecare misiune cu public numeros pe care o executam:

Supravegheati copiii, daca acestia va insotesc la manifestari, iar daca va aflati in situatia in care aveti nevoie de ajutor, apelati la sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau numarul unic de urgenta 112”, au transmis jandarmii de la Gruparea Mobila Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply