Peste 1.200 de IT-isti au participat la Banat IT Autumn BBQ, din Iulius Town Timisoara, cel mai mare hub de business din vestul tarii (P)

Comunitatea IT din Timisoara s-a reunit, saptamana trecuta, in ansamblul mixt Iulius Town, la deja traditionala petrecere Banat IT Autumn BBQ. Cel mai mare hub de business din vestul tarii a gazduit cea de-a 13-a editie a acestui moment de socializare si conectare, care a avut loc pe 13 septembrie, de Ziua Internationala a Programatorului. La eveniment au participat peste 1.200 de entuziasti, cu o energie contagioasa.


Intr-o atmosfera vibranta si animata, Banat IT Autumn BBQ – Carnaval Edition le-a oferit participantilor o experienta memorabila. Evenimentul, organizat de Asociatia Banat IT in parteneriat cu Iulius Town si United Business Center, a inclus personaje pe picioroange, activitati tematice de carnaval cu premii si surprize pentru adulti, dar si pentru cei mici, jonglerii, face painting si gustari.

Muzica live a fost asigurata de trupa VAL Band, care a creat un vibe ideal pentru cel mai important eveniment de networking pentru comunitatea IT din Timisoara.

„Prin Banat IT Autumn BBQ – Carnaval Edition, am reafirmat inca o data rolul esential al comunitatii IT din Timisoara si am intarit legaturile dintre profesionistii din acest domeniu. Suntem bucurosi ca un numar remarcabil de participanti au fost alaturi de noi la acest eveniment, demonstrand astfel ca dorinta de a conecta si dezvolta industria IT din regiune ramane in continuare puternica”, a declarat Andreea Szekely, presedintele Asociatiei Banat IT.

Iulius Town Timisoara integreaza cel mai mare hub de business din vestul tarii, care reuneste unii dintre cei mai puternici furnizori de „inteligenta” din domeniul tehnologiei si automotive la nivel mondial. Cele patru cladiri de birouri United Business Center totalizeaza peste 80.000 mp inchiriabili si 50 de companii multinationale, de pe trei continente, cu aproximativ 9.500 de angajati, care livreaza de aici tehnologii si servicii folosite worldwide.

Infiintata de un grup de profesionisti din domeniul IT, Asociatia Banat IT este una dintre cele mai reputate organizatii ale sectorului tech din vestul Romaniei, activand pentru cresterea coeziunii sectoriale, a gradului de valorizare a inovarii si potentialului de cercetare-dezvoltare, imbunatatirea practicilor de afaceri si de atragere a resurselor umane, respectiv pentru educatie de natura tehnologica si de business pentru cele mai diverse categorii de beneficiari. (I.P.)

Leave a Reply