Dealer de droguri prins in curtea unui liceu din Timisoara! A explicat jandarmilor ca a facut rost de marfa pentru o petrecere

Doi tineri, intre care unul minor, au fost prinsi de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile avand la ei substante interzise, in curtea unui liceu din Timisoara. Unul dintre ei, in varsta de 16 ani, a declarat ca achizitionase substantele pentru o petrecere la care urma sa mearga. Celalalt tanar era eliberat conditionat, dupa o pedeapsa privativa de libertate.


”In cursul zilei de ieri (marti – n.r.), un echipaj din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, aflat in serviciul de patrulare, a identificat in curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, avand substante interzise asupra lor. Jandarmilor le-a atras atentia comportamentul suspect al celor doi, iar in urma verificarilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanta pulverulenta cristalina”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Romana.

Minorul, in varsta de 16 ani, care nu invata in liceul respectiv, detinea cea mai mare cantitate din substanta gasita si un cantar electronic. El a declarat ca achizitionase materia pentru o petrecere la care urma sa participe si ca ii oferise prietenului sau, cu care era la momentul identificarii de catre jandarmi, un pliculet cu substanta pentru consum.

Tanarul in varsta de 18 ani, care ispasise o pedeapsa privativa de libertate si care fusese eliberat conditionat, a declarat ca a achizitionat substanta din curiozitate.

Cei doi au fost dusi de jandarmi la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara pentru indeplinirea procedurilor, totodata fiind sesizate si autoritatile competente in vederea continuarii cercetarilor. (V.E.)

Leave a Reply