Timisoara Music Awards si Caravana cu Jocuri sunt highlight-urile weekend-ului, la Iulius Town. Descopera ce alte evenimente ti s-au pregatit! (P)

Talentul prinde voce in acest weekend, la Iulius Town, unde efervescenta evenimentelor anima intreg ansamblul mixed-use. Timisoara Music Awards ii aduce pe scena pe tinerii artisti timisoreni in cadrul primei editii a evenimentului, care isi doreste sa promoveze talentele locale. Tot pe undele muzicii, dar pe note rock, timisorenii sunt asteptati sa participe si la evenimentul caritabil DoomFest, unde va canta Dragos Moldovan Band si va avea loc si o expozitie moto. In acelasi timp, si pasionatii de muzica latino sunt invitati la Iulius Congress Hall, unde va fi Latino Fire by Mistery. Si cei mici au parte de activitati dedicate lor, la Caravana cu Jocuri. Descopera evenimentele care au loc in acest weekend la Iulius Town Timisoara!


Prima editie a Timisoara Music Awards va avea loc in Iulius Town, sambata, 23 septembrie 2023, eveniment care se desfasoara sub egida Timisoara Capitala Europeana a Culturii.

Pe scena vor fi promovati tinerii timisoreni, care isi doresc sa urmeze o cariera in muzica, incepand cu ora 12. Printre artistii invitati se numara DJ Project si Ioana Ignat, Geo Da Silva, Sean Norvis, Mr. Pit, Victor Stan, Alessiah, Sebastiann, Sundreen, Pete Element, MC Steliano, Andaro, Kataa, dar si multi altii. In plus, direct de pe scena de la Tomorrowland aterizeaza la Timisoara pentru prima data in Romania pentru a face un show incendiar DJs from Mars. Pentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Evenimentul caritabil DoomFest va avea loc in Iulius Gardens, vineri, 22 septembrie. Incepand cu ora 18, iubitorii de adrenalina sunt asteptati la o expozitie de motociclete, iar de la ora 20, Dragos Moldovan Band va urca pe scena, unde va sustine un concert special pentru iubitorii muzicii rock.

Tot in tonuri muzicale, dar cu influente din America Latina, vineri, de la ora 21, la Iulius Congress Hall va avea loc Latino Fire by Mistery. Salsalicious Dance School va sustine workshop-uri de bachata. Dupa cursul de dans, de la ora 22,30, ai ocazia sa pui in practica ce ai invatat, la after party. Taxa de participare este de 40 de lei si include atat accesul la workshop, cat si la after party.

Cei mici sunt asteptati la Caravana cu Jocuri – festival de joaca, carte si arte, editia Timisoara 2023, care se va desfasura tot weekend-ul in Atriumul Iulius Mall.

Caravana cu Jocuri este cel mai tanar festival destinat jocurilor, lecturii, socializarii, prieteniei si distractiei, unde toata familia este invitata. Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color impreuna cu partenerii sai si are ca scop promovarea educatiei prin joaca si facilitarea accesului la cat mai multe activitati culturale interesante pentru toate varstele.

Programul caravanei este vineri intre 16.00 si 22.00, sambata: 11 – 22 si duminica: 11 – 20. Mai multe informatii puteti afla de pe pagina de Facebook a evenimentului. (I.P.)

Leave a Reply