Expozitia Brancusi de la Timisoara, interes enorm din partea publicului! Peste 10.000 de bilete rezervate pentru perioada urmatoare

Peste 2000 de persoane au vizionat, deja, expozitia Brancusi de la Timisoara, inca din primele doua zile care au trecut de la deschiderea evenimentului gazduit de Muzeul National de Arta Timisoara. De asemenea, sunt peste 10.000 de bilete vandute pentru perioada urmatoare.


Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis, institutia cu principala implicare in organizarea evenimentului, spune ca interesul a fost unul mai mare decat se asteptau organizatorii.

”Cred ca doar in primele trei zile, inclusiv la previzualizare, au fost 2000 de persoane, plus avem inca zece mii de bilete sau rezervari care au fost facute pana ieri pe site-ul expozitiei. Asa ca ne bucuram de un imens interes pentru aceasta expozitie.

Ne-a intrecut asteptarile, trebuie sa recunosc. Intr-adevar este asa cum am spus de fiecare data, expozitia este highlight-ul, punctul culminant al capitalei culturale. Ma bucur ca suntem noi si partenerii nostri, parte din acest frumos proiect”, a declarat, luni, Alin Nica.

Reamintim ca la Muzeul National de Arta din Timisoara pot fi admirate peste 100 de opere create de Brancusi, multe dintre acestea fiind expuse pentru prima data in Romania. Valoarea operelor aduse la Timisoara este de peste 140 milioane de euro. Este cea mai importanta expozitie Brancusi organizata in Romania, in ultimii 50 de ani. (Mara Ion)

Leave a Reply