Deputatul PNL Pavel Popescu a demisionat din Parlament. „Imi depun mandatul de parlamentar, dupa aproximativ 7 ani de zile”

Deputatul PNL Pavel Popescu, originar din Timis, si-a depus, azi, demisia din Parlament, dupa ce, cu o zi inainte, a fost validat ca vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.


Stimati colegi, imi depun astazi, dupa aproximativ 7 ani de zile, mandatul de parlamentar, imi dau demisia din Parlamentul Romanei si vreau sa va multumesc, in aplauzele colegilor de la AUR, vreau sa va multumesc tuturor pentru suportul pe care mi l-ati oferit in acesti ani de zile in trecerea unor legi importante pentru Romania si pentru toata munca colegilor din comisiile de specialitate cu care am colaborat excelent.

Va urez mult succes si, in tot ceea ce inseamna reglementare in comunicatii, vreau sa stiti ca aveti un om pe care va puteti baza in urmatorii ani”, a spus Pavel Popescu in plenul Camerei Deputatilor.

Plenul Parlamentului l-a validat, marti, pe Pavel Popescu ca vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Votul a fost secret cu buletine. (Mara Ion)

Leave a Reply