O politista din Timisoara, laudata de Prefectura, dupa ce a reusit sa prinda un hot care tocmai daduse „atacul” la magazinul Profi

O politista din Timisoara, agent in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a reusit sa retina un tanar care iesea in fuga dintr-un magazin aflat pe strada Pomiculturii din Timisoara, de unde furase cateva produse si era urmarit de o casiera.


Sabrina Bodor, agent de politie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timisoara, se afla pe strada Pomiculturii, langa magazinul Profi.

Dintr-o data observa un tanar fugind din magazin, iar in urma lui fugea o persoana de sex feminin. Sabrina a coborat din masina si a pornit in urmarirea lui reusind sa il ajunga. Era vorba despre un caz clasic de furt din magazin.

Tanarul a fost imobilizat pana la sosirea unui echipaj de politie din cadrul Sectiei 5 Politie Timisoara, acesta fiind retinut. In cauza a fost intocmit dosar penal conform art. 228 NCP. Felicitari, Sabrina! Esti un exemplu de urmat. Suntem mandri sa fim colegi cu tine!”, a transmis Prefectura Timis, in subordinea caruia se afla Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply