Judecatoare inregistrata injurand ca la usa cortului, in incearcarea de a recupera 6.000 de euro de la fostul iubit. Madalin Chipirlin a trecut si prin Timis, cu o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Judecatoarea Livia Colan, presedinta Sectiei Penale de la Tribunalul Dolj, a fost inregistrata de fostul iubit, Madalin Chipirlin, injurand ca la usa cortului, dupa ce i-a blocat calea si s-a urcat la el in masina pentru a-i cere socoteala cu privire la o suma de bani pe care barbatul i-o datoreaza.


„In primele secunde nu am realizat cine ma blocheaza, ulterior, cand am vazut ca scoate capul pe geamul soferului, am realizat si am filmat”, a declarat Madalin Chipirlin, presedintele Asociatia Legal Drive din Calafat, asociatie care, in urma cu 8 ani, a organizat, la Timisoara, o campanie de prevenire a accidentelor rutiere pe soselele din judetul Timis.

Judecatoare l-a dat in judecata pe fostul iubit, in civil, la Judecatoria Calafat (nr. 1894/201/2023), intr-un dosar civil avand ca obiect pretentii.

Magistratul ar avea de recuperat de la el 6.000 de euro si 5.000 de lei, bani pe care i-ar fi imprumutat in timpul relatiei. Insa se pare ca nu mai are rabdare pana la finalizarea procesului.

Redam in stenograma partea cea mai savuroasa a disputei verbale (de la minutul 1,47 pe inregistrarea de mai jos):

Fostul iubit: Nu-mi lua nimic, ca te duc la politie.

Judecatoarea: Du-ma! Hai, du-ma!

Fostul iubit: Ba, tu esti intreaga la cap?

Judecatoarea: Nu, nu sunt.

Fostul iubit: Du-te omule, lasa-ma-n pace!

Judecatoarea: De ce nu-mi dai banii?

Fostul iubit: N-am chef sa ma cert cu tine.

Judecatoarea: De ce nu-mi dai banii?

Fostul iubit: Nu stii sa vorbesti frumos cu omul.

Judecatoarea: Baaa, sunt pe banii mei! Sa vorbesc frumos pe banii mei?!

Fostul iubit: Du-te si fa asa in instanta!

Judecatoarea: Baa, pe banii mei sa vorbesc frumos cu tine?

Fostul iubit: In momentul cand ai atitudinea asta nu am ce discuta cu tine.

Judecatoarea: Futu-ti mortii ma-tii!

Fostul iubit: Aaaa

Judecatoarea: Ba futu-ti mortii ma-tii!

Fostul iubit: Hai lasa ca mergem la politie.

Judecatoarea: Mergem

Fostul iubit: Vezi ca mi-ai luat ochelarii desteapta! (se aude portiera de la masina)

Judecatoarea se indeparteaza de masina fostului iubit.

Reamintim ca, in noaptea de 29/30 octombrie 2015, masina de curse a lui Madalin Chipirlin, presedintele Asociatiei Legal Drive, un Renault Clio cu dotari speciale, a fost sparta de persoane necunoscute, pe o strada din apropierea Universitatii de Medicina si Farmacie Timisoara, unde bolidul de curse a fost parcat peste noapte. (V.E.)

Sursa:

2 thoughts on “Judecatoare inregistrata injurand ca la usa cortului, in incearcarea de a recupera 6.000 de euro de la fostul iubit. Madalin Chipirlin a trecut si prin Timis, cu o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

  1. Evident ca magistratul avea dreptate. Asta dator a dat drumul la inregistrare, si facea pe manieratul.
    In dragoste toti oamenii sunt la fel indiferent de profesie. Rusine pentru orice persoana ce ia bani de la concubin si nu ii inapoiaza. Sa mai fii si barbat chiar te faci de ras.

Leave a Reply