Alfred Simonis il ataca dur pe Alin Nica, dupa ce liberalul i-a cerut demisia! „Este caracterizat de incompetenta, rea intentie si jocuri subterane”

Liderul PSD Timis, Alfred Simonis, i-a dat o replica dura presedintelui CJ Timis, Alin Nica, pe tema dosarului ANI, dupa ce liberalul l-a acuzat ca ar fi „orchestrat” dosarul conflictului de interese in care a fost cercetat si i-a cerut demisia.


“Alin Nica este un om care se agata de orice functie publica, iar limbajul sau este justificat de problemele interne din partid si izolarea sa in cadrul PNL”, sunt acuzatiile aduse, ca raspuns, la afirmatiile liderul liberalilor timiseni, dupa inchiderea dosarului referitor la acuzatiile de integritate si conflict de interese cu care liderul PNL Timis s-a confruntat.

Simonis spune ca nu l-a acuzat ca e vinovat, doar ca era moral sa renunte la postul din Comisia de Integritate. Nica il acuzase pe Simonis ca foloseste ANI pentru a pune la punct politicienii care nu ii sunt ascultatori.

„Moral si legal, doua cuvinte care lipsesc din vocabularul lui Alin Nica si o sa explic. Nu am sustinut niciodata ca presedintele CJT este vinovat, nu ne-am antepronuntat instantelor de judecata, am contestat moralitatea ocuparii unei pozitii intr-o institutie cu care se afla intr-un major conflict de interese. Legal, cuvant amintit mai sus, asa a fost demersul pe care l-am initiat alaturi de alti colegi prin care Nica a fost revocat din functia de membru al Consiliului National de Integritate.”, a anuntat Simonis.

Acuzatiile aduse liberalului de social-democrat se refera la dorinta de a avea pozitii publice, dar si de incompetenta, rea intentie si supraevaluare proprie.

Dar ce sa inteleaga un om care se agata cu disperare de orice pozitie publica, un om care se supraevalueaza constant, dar este caracterizat de incompetenta, rea intentie si jocuri subterane? Cat despre limbajul lui Alin Nica, nu merita comentat prea mult. Este dovada unui om tulburat, macinat de problemele interne din PNL, ii pleaca primari, parlamentari si ramane izolat intr-un sediu pustiu alaturi de Danut Groza. Eu il invit sa fie la fel de vehement si pentru problemele Timisului si Timisoarei, sa mi se alature in toate demersurile pe care le-am initiat pentru proiectele orasului si judetului. Ce va alege? Vendete personale sau interesul timisenilor?”, spune Simonis. (Mara Ion)

Sursa: ziuadevest.ro

 

One thought on “Alfred Simonis il ataca dur pe Alin Nica, dupa ce liberalul i-a cerut demisia! „Este caracterizat de incompetenta, rea intentie si jocuri subterane”

Leave a Reply