TOPOS / Incursiune in inima Tunisiei propusa de UMF Timisoara, prin intermediul programului de actiuni culturale (P)

Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara deschide portile catre o lume fascinanta de cultura si diversitate prin intermediul programului sau actiuni culturale@UMFT.


In cadrul acestei initiative captivante, un eveniment special intitulat “Topos” va oferi oportunitatea de a explora si de a intelege Tunisia, o tara cu o bogata mostenire culturala.

Aceasta intalnire interculturala propune o incursiune in inima Tunisiei, unde participantii vor avea sansa de a cunoaste mai bine cultura si experientele locale. Prin intermediul povestilor si relatarilor nativilor, veti avea ocazia de a descoperi farmecul si unicitatea acestei tari de basm.

De asemenea, evenimentul va promova dialogul autentic si multiculturalismul, incurajand participantii sa priveasca lumea dintr-o perspectiva diferita.

Evenimentul Topos va avea loc in data de 30 octombrie 2023, incepand cu ora 18,30, in cladirea Posta Mare de pe strada Cicio Pop, nr. 2, sala LMP. Aceasta ocazie speciala este organizata de catre conf. dr. Diana Boc-Sinmarghitan, care va ghida participantii in explorarea fascinanta a culturii tunisiene.

Pentru a participa la acest eveniment, este recomandabil sa va inregistrati in prealabil. In acest scop, puteti completa formularul disponibil la urmatorul link: Formular de Inscriere. Inregistrarea va va asigura un loc la aceasta experienta culturala unica.

Pentru orice informatii suplimentare sau intrebari, va puteti adresa persoanei de contact, coordonatorul programelor culturale de la Directia Activitati Extracurriculare – studenti, conf. dr. Daniela Silindean, la adresa de e-mail silindean.daniela@umft.ro.

Pentru mai multe detalii despre programul actiuni culturale@UMFT si alte evenimente, puteti accesa pagina oficiala a universitatii.

Acest eveniment este o oportunitate minunata de a experimenta si de a intelege lumea inconjuratoare dintr-o perspectiva diferita, prin intermediul culturii tunisiene si a dialogului intercultural. Nu ratati aceasta experienta captivanta oferita de Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply