Trafic de droguri in spatele gratiilor! Fiul lui Sile Camataru, acuzat de DIICOT ca a coordonat activitatea traficantilor din Penitenciarul Jilava

Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, a fost prins de DIICOT ca facea trafic de droguri chiar in puscarie. Mascatii au patruns, marti dimineata, pentru perchezitii, in interiorul inchisorii Jilava, dar si la alte 12 adrese.


E vorba de o grupare coordonata si condusa de fiul lui Sile Camataru. Drogurile – cocaina, heroina si canabis – erau introduse in puscarie de cei care veneau in vizita la detinuti. Conform unor surse judiciare, Albert Balint controla totul chiar din interiorul puscariei.

Procurorii au reusit sa documenteze cazul pentru perioada noiembrie 2022-iulie 2023, interval in care au obtinut probe ca baiatul lui Sile Camataru, Albert Balint, „a coordonat activitatile membrilor, cu privire la procurarea si introducerea in interiorul penitenciarului a unor cantitati de droguri de risc si de mare risc destinate atat consumului propriu, cat si comercializarii catre alte persoane incarcerate”.

Flagelul era, practic, generalizat in inchisoarea de la Jilava si e imposibil sa nu duca la gandul ca o asemenea activitate infractionala la scara masiva era imposibil de derulat fara complicitatea paznicilor. In referatul DIICOT se mentioneaza ca o parte dintre traficanti cumparau din puscarie droguri nu doar pentru consumul lor propriu, dar si pentru persoane din familiile lor care erau, de asemenea, inchise in acelasi loc.

Trei dintre infractori au fost depistati de politisti, in timpul anchetei, si cu alte fapte: „Implicarea in savarsirea infractiunilor de trafic de persoane in forma continuata, spalarea banilor in forma continuata, detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu in forma continuata, complicitate la infractiunea de trafic de persoane si complicitatea la infractiunea de spalarea banilor”.

La interventie au contribuit masiv Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei si politistii de la Serviciul Grupuri Infractionale Violente din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. (V.E.)

One thought on “Trafic de droguri in spatele gratiilor! Fiul lui Sile Camataru, acuzat de DIICOT ca a coordonat activitatea traficantilor din Penitenciarul Jilava

  1. Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High

    VIZIONARE PLACUTA!

Leave a Reply