Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis, alaturi de campania medicala “Impreuna pentru oameni” (P)

In perioada 29 – 31 octombrie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis (Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22) gazduieste campania medicala “Impreuna pentru oameni ‒ Lumineaza orasul prin bine”, ce are ca scop oferirea de servicii si evenimente gratuite in domeniile medical, social si educational.


100 de medici, sprijiniti de 50 de asistente medicale si studenti de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, in cadrul a 30 de cabinete, vor oferi consultatii gratuite acoperind 25 de specialitati: cardiologie, chirurgie, dermatologie, ecografie abdominala, eco Doppler, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicina interna, medicina generala, neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, kinetoterapie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, stomatologie, screening mamar, urologie.

De-a lungul celor trei zile, vor fi oferite consultatii si analize medicale, curs de prim ajutor, o campanie de donare de sange, seminarii pentru un stil de viata sanatos, consiliere juridica, taxi pentru persoane cu dizabilitati, concert de muzica sacra.

Campania medicala Timisoara 2023 este la cea de-a 15-a editie, prima avand loc la Cluj-Napoca, cand au beneficiat de servicii medicale gratuite peste 700 de persoane.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventista de Ziua a Saptea, in parteneriat cu Camera de Comert Industrie si Agricultura Timis, Consiliul Judetean Timis, Primaria Municipiului Timisoara, Directia de Sanatate Publica, Spitalul Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, Asociatia ATI „Aurel Mogosanu”, Asociatia studenteasca Amicus, Asociatia Ridica-te si Umbla, Speranta TV, Radio Vocea Sperantei, Banat IT.

Informatii suplimentare si inregistrari pe site-ul evenimentului: https://impreunapentruoameni.ro/.

(Impact Press)

Leave a Reply