Politistul Valer Kovacs, delir justitiar la adresa politicenilor: “As umple puscariile cu voi! Majoritatea ati ajuns in Parlament, cu spaga!”

Extrem de revoltat, dupa ce s-a trezit fara bani pe card pentru a-si alimenta cu benzina masina de serviciu, politistul timisorean Valer Kovacs, de la Brigada Autostrazi, a tinut o cuvantare de aproape o ora in fata fanilor sai de pe TikTok, in care s-a napustit cu vorbe grele asupra clasei politice.


Aplaudat la scena deschisa de cei peste 14.000 de sustinatori care au vazut videoclipul, pana in prezent, Valer Kovacs a atras atentia ca Romania este o tara bogata, cu oameni saraci, ca un politist cinstit, precum domnia sa, este nevoit sa stea in chirie, la 42 de ani, si sa conduca o masina veche de 27 de ani, in timp ce copiii politicenilor, la nici 20 de ani, conduc masini de 200.000 – 300.000 de euro.

Ca batranii nostri, cei care au construit porti de fier si tot ce exista in tara asta, sunt nevoiti sa inchida robinetul la apa si becul, ca sa nu consume prea mult, in timp ce analfabetii ajung in Parlament platind spaga.

Sa dea Dumnezeu sa ajunga patrioti la putere, ca si mine, Kovacs Valer, uitati-va bine ce spun, as redeschide inchisoarea de la Doftana. Si as umple-o cu toti politicenii corupti! Si nu numai ca v-as baga la inchisoare, v-as pune la munca tot restul vietii si v-as confisca averile pana la a treia generatie.

Pentru ca toti copiii vostri si nepotii vostri sunt niste imbuibati. Toti au hoteluri si afaceri, dar n-au lucrat o zi in viata lor. La 19-20 de ani, toti au masini de 200 – 300.000 de euro. Si eu, care lucrez de cand ma stiu, am masina de 23 de ani. Asta e realitatea.

Batranii nostri inchid robinetul la apa si inchid becul, sa nu consume prea mult, dupa ce au costruit porti de fier si tot ce este, in tara asta, construit. Nu a fost construita de voi, mai putorilor!

Ca majoritatea sunteti, acolo, analfabeti! Analfabeti functional! Toti borfasii ati ajuns acolo, in Parlament, pe spaga! Asta a fost criteriul dupa care ati intrat in Parlament. Ati dat spaga, si asa ati ajuns acolo.

Pentru ca DNA-ul nu-si face treaba asa cum ar trebui. Pentru ca si DNA-ul are sefi tot de acolo, de sus, sustinuti. Sa va fie rusine, sa va crape obrazul de rusine, cand iesiti la cersit de voturi! Pentru ca cereti, ca milogii cereti. Sa va mai voteze lumea inca 4 ani, sa mai furati…”, este o parte din mesajul vituperat, autentic delir justitiar, al politistului de la Brigada Autostrazi.

Desi ocara online la adresa politicenilor a fost postata pe TikTok in urma cu cinci zile, deocamdata nu au existat niciun fel de reactie din partea sefilor din Politia Romana, nici a ministrului de Interne, Catalin Predoiu, sau a colegilor sindicalisti. Care ar fi putut transmite un mesaj de sustinere a vorbitorului…

Doar politistul justitiar a revenit cu un alt mesaj, in care anunta ca a amendat, din nou, cu 7.000 de lei, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru lipsa a mii de dispozitive reflectorizante de pe marginea Autostrazii A1 Deva – Nadlac. (G.I.)

Leave a Reply