O politista de la IPJ Timis, batuta in timpul unei misiuni de o femeie din Beregsau Mare. VEZI cine este agresoarea, arestata preventiv pentru ultraj

Judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara a dispus arestarea preventiva a unei femei din Beregsau Mare, acuzata de agresarea violenta a unei politiste din cadrul IPJ Timis. Ancuta Madalina Gabriela a fost retinuta in data de 4 noiembrie, dupa ce a atacat si batut o politista care incerca sa aplaneze un conflict.


„Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timişoara privind pe inculpata Ancuta Madalina Gabriela, cercetata pentru savarsirea infractiunii de ultraj. Dispune arestarea preventiva a inculpatei pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data efectiva a punerii in executare a prezentului mandat de arestare preventiva, respectiv din data de 05.11.2023 si pana la data de 04.12.2023, inclusiv”, se mentioneaza in Incheierea – masuri preventive (faza de UP) nr. 114/2023 din 05.11.2023.

Hotararea poate fi contestata de catre inculpata in 48 de ore de la pronuntare. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, politista a fost agresata intr-un loc public si, in cele din urma, a reusit sa-si cheme colegii in ajutor, care au imobilizat-o pe batausa.

„In data de 04.11.2023, in jurul orei 19,50, in timp ce inculpata se afla in localitatea Beregsau Mare, judetul Timis, a agresat-o fizic pe persoana vatamata, agent principal de politie, ce se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, in timpul programului de lucru, lovind-o, in repetate randuri, cu pumnii, picioarele si tragand-o de par, intr-un loc public, cauzandu-i victimei leziuni pentru a caror vindecare sunt necesare un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis azi de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply