Sport Guru, principalul distribuitor si retailer de echipamente sportive specializate din Romania, a inaugurat prima locatie din Timisoara in Iulius Town (P)

Sport Guru, cel mai important retailer si distribuitor de echipamente sportive specializate din Romania, a deschis sambata, 4 noiembrie, primul sau magazin fizic din Timisoara, in incinta Iulius Mall, parte a ansamblului mixed-use Iulius Town. Cel de-al saselea magazin Sport Guru se intinde pe o suprafata de 750 de metri patrati si a necesitat investitii de aproximativ un milion de lei.


Astfel, timisorenii se pot bucura acum de gama completa de articole sportive ale Sport Guru, axate in principal pe ciclism, outdoor/schi si alergare/triatlon, precum si zona de tehnologie in sport – ceasuri sportive, GPS-uri, casti audio, biciclete statice de tip home trainer sau aparate de intretinere musculara.

Ne bucuram ca a venit momentul sa punem pe harta Sport Guru si Timisoara, un oras cu multi practicanti de sport si, totodata, un oras special pentru noi. Aici organizam inca din 2017 primul semi maraton de sosea al orasului, Timisoara21k, eveniment care se bucura de un real succes an de an. Timisoara s-a aflat pe lista noastra de expansiune inca de la inceput, alaturi de Bucuresti, Cluj si Brasov.

Ne asteptam la un interes mare din partea amatorilor de sport din Timisoara, avand in vedere multele solicitari pe care le-am primit de-a lungul ultimilor ani din partea timisorenilor dornici sa se bucure de produsele Sport Guru si la ei in oras. De asemenea, ne dorim ca traficul suplimentar generat de turistii veniti in Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023 – sa se rasfranga favorabil si asupra activitatii sportive in general, o nevoie pe care noul nostru magazin o intampina cu succes”, afirma Mircea Rasovan, CEO Sport Guru.

Cu putin timp inainte de deschidere, fondatorii Sport Guru au organizat o seara de socializare cu clientii si reprezentantii comunitatilor relevante de sport din Timisoara precum Alergotura, Triatlon Timisoara, Velocitas, Alternative TM, UVT Liberty Marathon, S24H sau WorldClass.

La eveniment au participat si sportivi de elita ai momentului pe care Sport Guru ii sustine in cariera, precum Antoanela Manac, multipla campioana nationala la triatlon, Madalina Florea, multipla campioana nationala la probele de semifond si fond, Alexandru Corneschi, multiplu campion national la maraton si semimaraton, campion balcanic la semimaraton, sau Toma Alexandru, multiplu campion national la Triatlon, castigator al Iron Man Malaysia.

Alaturi de ei, alergatorii amatori s-au bucurat si de o sesiune de alergare necompetitiva de aproximativ 5 kilometri, in Iulius Gardens. Fondatorii Sport Guru si-au propus astfel sa-si arate recunostinta fata de cei care nu doar ca reprezinta Romania in competitiile internationale, ci si promoveaza sportul catre sportivii amatori, fiind adevarate surse de inspiratie pentru acestia.

Avans important in obiectivul de a avea 10 magazine in Romania

Inaugurarea noului magazin din Iulius Mall contribuie la atingerea obiectivului asumat deja de Sport Guru de a deschide 1-2 magazine in fiecare an, pana in 2025.

Am gasit in dezvoltatorul Iulius Town un partener cu o foarte mare deschidere, flexibil si prompt, aspect care a contat foarte mult in decizia de a deschide anul acesta, chiar daca magazinul din Timisoara fusese planificat pentru 2024.

Suntem incantati ca incepand din aceasta luna, timisorenii se vor putea bucura si ei de gama noastra unica produse sportive profesionale, precum si de indrumarea consultantilor nostri specializati si pasionati. Ne asteptam ca magazinul din Timisoara sa genereze din 2024 vanzari apropiate de celelalte doua magazine de format mare ale companiei si localizate in mall-uri sau centre comerciale, si speram sa ajungem cat mai curand la 10 magazine, acoperind astfel cele mai importante orase si regiuni ale tarii”, adauga Mircea Rasovan.

Despre Sport Guru

Sport Guru este cel mai mare distribuitor si retailer de echipamente sportive specializate din Romania. Infiintata in anul 2009 cu capital integral romanesc, retailer-ul Sport Guru si-a extins activitatea de la o prezenta pur online la o retea de sase magazine, trei in Bucuresti si cate unul in Cluj-Napoca, Brasov si, incepand din 2023, Timisoara.

www.sportguru.ro

 

Leave a Reply