Jandarmerita prinsa cu droguri in poseta, in timpul unui control in trafic. Tanara a fost purtator de cuvant la Brigada Speciala de Interventie

Fosta purtatoare de cuvant a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei a fost prinsa cu droguri in poseta, in seara de 20 noiembrie, in timpul unui control de rutina in trafic pe o strada din Bucuresti.


Sublocotenentul Andreea Catalina Bumbac avea in geanta mai multe pliculete cu un praf alb, despre care anchetatorii banuiesc ca ar fi cocaina. Prinsa in fapt, femeia ar fi dat vina pe o prietena.

Ca o ironie, Brigada Speciala de Interventie rapida este folosita de procurorii DIICOT in timpul actiunii de anihilare a gruparilor speciale in traficul cu droguri.

”Confirmam faptul ca in data de 19.11.2023, in urma unui control de rutina in trafic, politistii din cadrul Sectiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substante susceptibile a fi interzise la detinere”, precizeaza politistii.

Cazul a fost preluat de reprezentantii BCCO, scrie G4Media.

”Ne reafirmam, in mod transparent, asa cum am facut-o de fiecare data, disponibilitatea de a oferi sprijin neconditionat institutiilor statului roman si ori de cate ori ni se vor cere informatii care pot elucida astfel de situatii, vom pune la dispozitie, in regim de urgenta, toate datele solicitate. Imediat dupa incheierea verificarilor si comunicarea de catre institutiile abilitate, vom dispune masurile necesare in conformitate cu legislatia in vigoare”,  au mai transmis politistii. (V.E.)

Leave a Reply