La Iulius Town Timisoara, in ultimul weekend de Black Friday si mai multe branduri se alatura campaniei! (P)

Traditional, Black Friday are loc in ultima vineri din luna noiembrie, moment in care se da si startul cumparaturilor pentru Craciun. In Iulius Town respectam traditia: ai parte de soldari finale, care ajung si pana la 70% si la finalul acestei saptamani. Pentru ca este ultimul weekend al lunii, in campanie s-au alaturat si mai multe branduri. Afla mai multe accesand catalogul online de pe site-ul Iulius Town!


Deschidem sezonul cumparaturilor de sarbatori cu ultimul weekend de Black Friday, unde ai promotii la toate categoriile de produse. Vino in Iulius Town si descopera ultimele oferte de pana la 70% pe care brandurile le propun in acest sfarsit de saptamana!

ZARA, Motivi, Colin`s, Pull&Bear, Reserved, Terranova, Stradivarius, Oysho, Massimo Dutti, Fashion Drop, dar si alte branduri apreciate te asteapta cu promotii speciale de Black Friday. Peek & Cloppenburg are reduceri de 25% la mii de produse. Ofertele sunt valabile pentru colectiile actuale si nu numai, asa ca vino in magazinele tale favorite si bucura-te de reduceri! Nu lasa iarna sa te surprinda! Vino in acest weekend si la Anna Cori, CCC, Ecco Shoes, Skechers sau Xara Shoes si alege-ti perechea perfecta de incaltaminte pentru sezonul rece!

Parfois, Jubile, Meli Melo si Bijuteria Gia au redus preturile si mai mult in ultimul weekend de Black Friday, asa ca este momentul sa iti faci un cadou stralucitor! Daca esti in cautarea produselor de make-up care sa te faca sa stralucesti in Ajunul Craciunului si chiar si in Noaptea dintre ani, Douglas, MAC, Marionnaud, Nala, Pupa Milano si Xpert Beauty te intampina cu oferte irezistibile.

Promotii mai sunt si la Zara Home, Miniso, Nobila Casa, Optiblu, Lensa, unde poti gasi inspiratie pentru darurile pe care le pregatesti pentru cei dragi. Catalogul online te poate ajuta sa descoperi ofertele la brandurile tale favorite.

Nu trebuie sa ratezi ultimul weekend cu promotii de Black Friday din Iulius Town! (.P.)

Leave a Reply