CULISE: Cine-l ameninta pe „regele” rachiei din Banat? Ionut Nasleu a anuntat public ca si-a angajat garda de corp

Condamnat la inchisoare cu suspendare in dosarul santajarii jurnalistilor Dragos Bota si Iulia Ardelean si cercetat de DNA intr-un al doilea dosar penal, fiind acuzat ca a incercat un trafic de influenta in cladirea Guvernului, controversatul afacerist Ionut Nasleu, fostul consilier de securitate al fostului primar al Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat ca si-a luat garda de corp.


Pe Tica Semafor (foto, dreapta), unul dintre cei mai violenti interlopi din oras, care a fost implicat in mai multe rafuieli mafiote.

„Astazi am primit vizita unui frate, temut de altii. Tica a stat in puscarie mai mult decat trebuia, pentru ca nu a fost sifon. Eu l-am bagat in primele gale K-1, a castigat de multe ori. Nu ma dezic de oameni care au caracter, indiferent de ce zice lumea si ce au facut ei. Candva, s-a dus singur sa recupereze persoane din Moldova, il iubesc, pentru tupeul lui. Tica Semafor, oameni care nu tradeaza. Nu judeca, ca sa nu fii judecat”, este mesajul lui Nasleu, postat pe Facebook in urma cu doua zile, la care a atasat o fotografie cu Tica Semafor.

Atentionat, probabil, de prieteni si cunoscuti, Ionut Nasleu si-a cenzurat textul, eliminand pasajul in care spunea ca, oficial, Tica Semafor il protejeaza, fiind noua lui garda de corp.

In conditiile in care proprietarul cazanariei Obrejana a fost, in urma cu cativa ani, director general Romania K1, organizand gale de kickboxing pentru baietii duri ai tarii, se pune intrebarea fireasca: cine il ameninta atat de tare, in aceste zile, incat a fost nevoit sa-si angajeze garda de corp?

Raspunsul la aceasta intrebare nu este greu de intuit, cata vreme Ionut Nasleu, producator de palinca autorizat pe tot vestul tarii, a inceput un razboi de uzura cu toti proprietarii de cazane de rachie, care distileaza la domiciliu si scot bautura la vanzare, pe retelele de socializare sau la targuri si expozitii.

Printre cei cu care a intrat intr-un oarecare conflict este si rugbistul milionar Dan Dinu, detinatorul mai multor localuri de lux in Timisoara, care promoveaza cu asiduitate, ca la un concurs de branduri, celebra tuica din localitatea aradeana Crocna… (I.P.)

One thought on “CULISE: Cine-l ameninta pe „regele” rachiei din Banat? Ionut Nasleu a anuntat public ca si-a angajat garda de corp

Leave a Reply