Incepe sezonul distractiei pe gheata, la Iulius Town Timisoara. Vino in acest weekend la deschiderea patinoarului! (P)

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar odata cu racirea vremii vine si distractia pe gheata la Iulius Town Timisoara. Daca te numeri printre amatorii sporturilor de iarna, incepand de sambata, 25 noiembrie 2023 vei putea sa-ti etalezi piruetele si miscarile gratioase pe gheata, la patinoarul din Iulius Town. Tot aici poti sa te distrezi in autodrom, cat si in caruselul cu lanturi.


Patinajul este, poate, cea mai gratioasa si distractiva forma de miscare si, totodata, unul dintre cele mai indragite sporturi de iarna.

Astfel, incepand de sambata, 25 noiembrie, in Iulius Town toti iubitorii acestui sport dinamic si plin de expresivitate sunt asteptati la patinoarul amplasat in parcarea VIP – UBC 0.

Arena de gheata are sesiuni de patinaj de luni pana vineri in intervalul orar 14 – 22, iar sambata si duminica de la ora 12 pana la 22. Daca ti-ai pregatit deja miscarile, trebuie sa stii ca pentru 1 ora, pretul unui bilet pentru copii, cu varsta de pana la 10 ani, este de 20 lei si 25 de lei pentru adulti, iar inchirierea patinelor intra in pret.

In parcarea VIP – UBC 0, este amenajat un mini parc de distractii, unde fiecare gaseste o activitate pe placul sau. Daca nu esti un fan al patinajului, te poti distra la autodrom sau in caruselul cu lanturi.

La inaugurarea zonei de distractii, sambata, 25 noiembrie, de la ora 18, vor veni invitati speciali, Spiridusii, dar si maestrii ghetii: Olaf si Craiasa Zapezii si vom avea si muzica live, incepand cu ora 18, mixata de Victor Stan, DJ B Mike si Todasca Gabriel. Iar pentru amintiri care sa tina o viata, am amplasat si un photo-corner tematic, cu personajul Olaf (Omul de zapada) si Mos Craciun, unde fotografiile vor fi printate gratuit.

Duminica, de la ora 11, in zona Peek & Cloppenburg din Iulius Mall va avea loc si Teatrul de Papusi, iar in scena va fi pusa piesa „Casuta prietenilor”.

Vino in Iulius Town si bucura-te de magia iernii! (I.P.)

Leave a Reply