Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, intalnire de lucru cu angajatorii. Au fost prezentate ultimele modificari legislative si s-a raspuns la intrebari

Inspectoratul Teritorial de Munca Timis a organizat, astazi, 28.11.2023, de la ora 11, la sediul institutiei, o intalnire de lucru cu tema “Informarea si constientizarea angajatorilor cu privire la noutatile legislative in domeniul relatiilor de munca si a securitatii si sanatatii in munca” la care au participat o parte dintre reprezentantii angajatorilor din judetul Timis.


Doamna inspector sef, Ileana Mogosanu a prezentat modificarile legislative, iar impreuna cu ceilalti specialisti din cadrul ITM TIMIS: Daniela Iercu, inspector sef adj. Relatii de Munca, Ioan Aurel Pepu, sef serviciu Securitate si Sanatate in Munca, Rolf Lupu, sef serviciu Control Munca Nedeclarata, Antonio Badescu, sef serviciu Control Relatii de Munca, Cristina Nicoara, consilier juridic, Natalia Ene, expert IT, Adrian Birnicu, inspector de munca – au raspuns intrebarilor adresate de catre angajatorii interesati sa clarifice unele aspecte din activitatea pe care o desfasoara.

Intalnirea de lucru a fost apreciata de angajatori, deoarece au fost identificate si solutionate toate problemele puse in discutie, exprimandu-si dorinta de a participa si in viitor la asemenea intruniri. (ITM Timis)

 

Leave a Reply