Incident la patinoarul din parcarea Prahova Value Centre! Un tanar in varsta de 20 de ani a fost injunghiat de o persoana necunoscuta

Un tanar in varsta de 20 de ani a fost injunghiat, sambata seara, in apropierea patinoarului amenajat in parcarea Prahova Value Centre, un centru comercial din sudul municipiului Ploiesti. La aceasta ora, agresorul este cautat de politisti.


„Din primele verificari, a reiesit faptul ca intre tanarul de 20 de ani si o persoana necunoscuta ar fi avut loc un conflict spontan, in urma caruia, tanarul ar fi fost injunghiat in zona abdominala, ulterior banuitul plecand de la fata locului”, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Prahova.

Surse oficiale spun ca victima are trei plagi injunghiate, potrivit Agerpres. Tanarul agresat a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

„La acest moment, cercetarile sunt continuate de catre politisti pentru identificarea, depistarea si luarea masurilor legale fata de persoana banuita de comiterea faptei, urmand a fi stabilite imprejurarile in care s-a produs evenimentul. In cauza, a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, precizeaza IJP Prahova. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply