Concert de muzica rock si spectacol cu 250 de drone, maine seara, in Iulius Town Timisoara (P)

Un an plin de evenimente dedicate culturii, in toate formele sale, care au reunit generatii si care ne-au demonstrat ca arta ne aduce impreuna. Evenimentul de inchidere a Timisoara 2023 va avea loc in mai multe zone din oras si in Iulius Town, unde se va desfasura „Rock for Life” si un show de lumini cu 250 de drone. Vino in aceasta saptamana la Iulius Town si bucura-te de evenimentele de exceptie!


Flight Festival ii invita pe timisoreni la un eveniment de exceptie joi, 7 decembrie 2023. „Rock for Life” reuneste legende ale rock-ului timisorean: Phoenix, Cargo, Mircea Baniciu si Implant pentru refuz, in cadrul unui concert care va avea loc in parcarea VIP UBC3 din Iulius Town Timisoara. Intrarea este gratuita, iar primele acorduri se vor auzi incepand cu ora 19. „Rock for Life” este un eveniment marca Flight Festival.

Tot joi, ne bucuram de arta si show in aer liber, in cadrul „Light Up The Sky”, unde 250 de drone se vor sincroniza pe cer, intr-un „dans” inedit. Spectacolul va incepe la ora 22, iar cel mai bine se va vedea din parcarea UBC VIP UBC3 a Iulius Town. „Light Up The Sky” implica un grup de drone care zboara simultan si care sunt programate sa execute miscari si modele coregrafice, precum: forme geometrice, litere, figuri sau chiar sa creeze imagini, precum cladiri emblematice din Timisoara, dar si efecte luminoase in aer.

Iulius Town a fost unul dintre partenerii activi ai Timisoara 2023, in ansamblul mixed-use avand loc peste 20 de evenimente din cadrul Timisoara Capitala Culturala, printre care si: District23 – The ShowcaseExpozitie foto „Tezaur Uman Viu”Treasure Games in BanatDODOS (spectacol stradal din Franta)Concert Lepa BrenaCulture of Nightlife Conference si multe altele pe care le puteti vedea pe site-ul Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply