Peste 400 de medici din sud-vestul Europei, prezenti la Timisoara, la Conferinta Europeana Balcanica de Medicina de Familie

Peste 400 de medici de familie si de alte specialitati vin la Timisoara pentru a participa la Conferinta Europeana Balcanica de Medicina de Familie. Evenimentul se va desfasura, in perioada 15-16 decembrie 2023, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (https://craft.cciat.ro/) (click aici), Conference Venue, si-l va avea pe prof. Shlomo Vinker – WONCA EUROPE PRESIDENT, ca International Keynote Speaker, iar dr. Mihai-Sorin Iacob, presedinte ASTMF / EUVEKUS President, ca National Keynote Speaker. Conferinta cu participare internationala are tema „Revolutia Tehnologica si Metode Inovatoare in practica medicala” si este creditata cu 12 credite EMC.


Inscrierea se poate face direct online pe urmatorul link: https://stmf.ro/conferinta-mf/ (click aici).

Plata taxei de participare poate fi facuta direct pe site-ul Conferintei Europene Balcanice aici: https://stmf.ro/conferinta-mf/#bilete (click aici)
https://stmf.ro/cart/

Formularul de Inregistrare (Formularul Google Drive) la Conferinta Europeana Balcanica cu participare internationala de la Timisoara, care se va desfasura in perioada 15-16 Decembrie 2023.

Va rugam sa completati si acest formular, pe langa plata taxei de participare sau a Biletului de la Balul de Craciun, pentru a va inregistra la Conferinta Balcanica, precum si la evenimentele sociale din agenda evenimentului,  sau pentru a putea primi Diplomele de participare (12 Credite EMC):

https://forms.gle/toRTZYh3FH8fA7k49 (click aici)

„Va invitam sa participati sambata seara, in 16 Decembrie 2023, la Balul de Craciun al Medicilor de Familie, care va avea loc la Restaurantul LIDO Best Western Timisoara, incepand cu ora 19,30, unde veti avea pregatit un program special de sarbatori. Linkul pentru inscriere il puteti accesa aici: https://stmf.ro/gala-dinner-bal-de-craciun/ (click aici)

Va asteptam cu mult drag, cu surprize placute in cadrul Agendei Conferintei de la Timisoara Capitala Culturala Europeana 2023”, se mentioneaza in comunicatul transmis de Dr. Mihai-Sorin Iacob, presedinte Societatii Timis de Medicina Familiei. (I.P.)

Leave a Reply