Program special de sarbatori la Iulius Town Timisoara (P)

In perioada sarbatorilor de iarna, fiecare dintre noi isi doreste sa petreaca cat mai mult timp cu familia, astfel ca si Iulius Town Timisoara va avea un program special. Prima zi de Craciun si 1 ianuarie 2024 sunt dedicate celor dragi, astfel ca Iulius Mall si hipermarket-ul Auchan sunt inchise,  insa in Ajunul Craciunului pana la ora 18 inca mai poti sa cumperi cadouri si delicatese pentru masa cu familia.


Pe 25 decembrie, poti sa vezi un film sau sa te distrezi pe gheata, iar in a doua zi de Craciun poti face o vizita si la brandurile tale favorite pentru ca programul este normal in tot ansamblul. In seara de Revelion daca nu ai inca tinuta pregatita, poti sa achizitionezi tot ce ai nevoie pana la ora 18, in prima zi din 2024 cu totii ne facem rezolutiile pentru noul an, dar este liber la distractie pe patine si la filme senzationale.

Daca mai ai de facut cateva cumparaturi pentru masa de Craciun sau de luat ultimele daruri pentru cei dragi, trebuie sa stii ca atat Ansamblul Iulius Town, cat si Hipermarket-ul Auchan sunt deschise si in seara de Ajun, 24 decembrie 2023, pana la ora 18.

Luni, 25 decembrie, in prima zi de Craciun, cu totii meritam un moment de respiro, astfel ca Iulius Mall si hipermarketul Auchan vor fi inchise, iar de marti, 26 decembrie, programul va fi cel obisnuit, in intervalul orar: 10 – 22.

Pregateste-te de Revelion in Iulius Town! Duminica, 31 decembrie, magazinele sunt deschise in intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la ora 07, pana la ora 18. In prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2024, Iulius Town si Hipermarketul Auchan sunt inchise, iar de marti, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Cinema City si patinoarul sunt deschise in fiecare zi, dupa un program personalizat, iar la Chill Bill – Games & Social Hangout te poti distra zilnic, cu exceptia zilei de 1 ianuarie. Orarul poate fi consultat aici.

Ca sa fii mereu la curent cu tot ce se intampla in Iulius Town Timisoara, urmareste-ne pe Facebook, dar si pe site-ul www.iuliustown.ro! (I.P.)

Leave a Reply