Control judiciar pentru barbatul care a amenintat 4 judecatori ca-i va vana, pentru ca “o arma de foc se poate procura cu usurinta”

Un barbat este cercetat penal sub control judiciar, dupa ce a amenintat patru judecatori ca-i va vana, pentru ca armele se pot procura cu usurinta.


Scopul “atacatorului” a fost de a-i intimida pe magistrati si de a-i constrange sa pronunte hotarari favorabile lui, urmarind sa obtina 100.000 de lei, drept daune morale, de la patru persoane cu care se afla in litigiu.

In perioada 2 septembrie – 16 octombrie 2023, prin intermediul unor mailuri catre adresa Curtii de Apel Constanta, inculpatul D.D.I. a amenintat cu acte de violenta patru judecatori, membri ai unor completuri de judecata ce aveau spre solutionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

In concret, inculpatul a afirmat ca ii va judeca el pe judecatori si pe familiile lor, ca nu va avea niciun fel de mila fata de ei, ca pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, ca ii va vana si ii va face sa simta cel mai cumplit cosmar al lor, punandu-le in vedere ca o arma de foc se poate procura cu usurinta.

S-a retinut totodata ca inculpatul a actionat in scopul de a-i intimida pe magistrati si de a-i constrange sa nu amane cauzele sale, pentru a pronunta cu celeritate hotarari judecatoresti favorabile lui, in urma carora el urmarea sa obtina suma de 100000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla in litigiu”, transmite Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta.

Procurorul de caz a dispus, in 28 decembrie 2023, luarea masurii preventive a controlului judiciar, pe o perioada de 60 de zile, a inculpatului D.D.I., acesta fiind cercetat pentru savarsirea mai multor infractiuni de ultraj judiciar. (V.E.)

Leave a Reply