Negociatorii de la IPJ Timis care au salvat viata unui barbat din Lugoj, la un pas sa se arunce de pe un viaduct, felicitati de conducerea Politiei Romane

Ministerul Afacerilor Interne ii felicita pe negociatori in cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Timis care, timp de 7 ore, nu au renuntat si au avut speranta ca il pot salva pe barbatul care a amenintat ca se arunca de pe pasarela centurii Lugoj.


Felicitari, Marius, Larisa, Gabriel si Ludovic! Ei sunt politistii care au salvat viata unui barbat de 50 de ani. Acesta era urcat pe un viaduct, la marginea orasului Lugoj, si anunta ca vrea sa se arunce.

Pe o vreme total neprielnica, cu vant puternic si rece, colegii nostri au incercat toate metodele specifice, pentru a impiedica o tragedie.

Peste 7 ore au incercat sa il convinga sa coboare.

O imobilizare a acestuia era imposibila si au recurs la ce se pricep foarte bine, la negociere!

Au fost ore in care au patruns in sufletul sau si au realizat ca este un om incercat de viata, dar care trebuie sa isi continue povestea, pentru ca viata este un dar.

Poate parea ca intr-un film, dar asa si este. O depanare de amintiri, durere, dar mai ales de momente frumoase!

Dupa discutii de peste 7 ore, barbatul a fost convins sa coboare si sa renunte la gestul sau.

Pentru ca viata merita traita!

Felicitari!”, a postat MAI pe pagina de Facebook.

Citeste si: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe pasarela centurii Lugoj. Negociatorii l-au convins sa renunte, dupa 7 ore de negocieri

Negociatorii in cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Timis au intervenit miercuri seara cand un barbat din judetul Bacau a amenintat ca se arunca de pe pasarela centurii municipiului Lugoj.

Dupa aproape 7 ore, in jurul orei 1 noaptea, barbatul de 50 de ani care s-a catarat pe pasarela centurii Lugojului a fost convins de negociatori sa renunte la gestul sau. Barbatul a fost preluat de o ambulanta. (I.P.)

Leave a Reply