VIDEO / Depozitul companiei de produse de patiserie Fornetti din Timis, aproape mistuit intr-un incendiu. 148 de persoane, evacuate in siguranta

Un incendiu de mari proportii a izbucnit, luni dupa-amiaza, la depozitul fabricii de produse de patiserie Fornetti, din Hodoni, judetul Timis. Din primele informatii nu exista victime, dar incendiul se intinde pe aproximativ 2.000 de metri patrati.


La ora 16,04 am fost anuntati despre producerea unui incendiu la o hala de depozitare in satul Hodoni. Au fost alertate toate subunitatile de interventie si la fata locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 doua autoscari mecanice, un echipaj SMURD si o ambulanta SAJ. La fata locului au fost solicitate in sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situatii de Urgenta (comunele Periam, Varias, Satchinez si Biled)”, a transmis ISU Timis.

Pana la sosirea pompierilor, Serviciile voluntare pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru evacuarea in siguranta a 148 de persoane.

La fata locului au actiiiat nu mai putin de 78 de pompieri. „Din ordinul inspectorului general al IGSU, la fata locului se aloca 2 autospeciale de stingere in sprijin. Incendiul este localizat, fara pericol de extindere”, a transmis ISU.

Incendiul este localizat, fara pericol de extindere, si nu au fost identificate victime. Incendiul a fost lichidat in jurul orei 18:10, pompierii continuand sa intervina pentru identificarea posibilelor focare ascunse si indepartarea tuturor pericolelor. (V.E.)

Leave a Reply