DOLIU in magistratura banateana! A murit o fosta judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, la nici noua luni de la iesirea la pensie

Inceput de an funest pentru magistratura banateana. Abia iesit la pensie, unul dintre cei mai apreciati judecatori de pe Penal, la Curtea de pel Timisoara, a decedat, lasand in urma multe regrete si compasiune pentru membrii familiei.


“Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace, draga mea colega de birou, Florentina Parvu!”, este mesajul de adio postat pe Facebook de judecatoarea Anca Nacu.

Numita in functia de judecator, in 07.05.2002, printr-un decret semnat de presedintele Ion Iliescu, Florentina Parvu si-a desfasurat activitatea, initial, la Judecatoria Deta, de unde, pas cu pas, a avansat in profesie pana la Curtea de Apel Timisoara.

Toti cei care au cunoscut-o, in sala de judecata sau in afara Palatului Dicasterial, slujbasi ai Justitiei sau simpli justitiabili, spun ca a fost un om bun si un magistrat impecabil, cu frica de Dumnezeu. A fost eliberata din functie, ca urmare a pensionarii, in 12.05.2023, prin Decretul 493 semnat de presedintele Klaus Iohannis. Sincere condoleante familiei indurate. (I.P.)

One thought on “DOLIU in magistratura banateana! A murit o fosta judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, la nici noua luni de la iesirea la pensie

Leave a Reply