200 de pisici din rase deosebite vor participa in acest weekend, in Iulius Town Timisoara, la editia jubiliara a WCF International Cat Show (P)

Magnificats revin in luna iubirii la Iulius Town, in cadrul unei editii speciale a competitiei WCF International Cat Show. In acest weekend peste 200 de pisici, din 21 de rase, vor concura in cadrul jubileului WCF, care sarbatoreste 10 ani de la prima editie din Romania. Share the love si vino sa vezi cele mai aristocrate feline, in Iulius Town!


British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Maine Coon, Munchkin, Norvegiana de Padure, Persana, Ragdoll, Albastru de Rusia sunt cateva dintre rasele de pisici pe care timisorenii le vor putea vedea in Atriumul Iulius Town.

Sambata si duminica, 3 – 4 februarie 2024, in intervalul orar 10 – 19, 200 de exemplare de feline din peste 21 de rase vor concura in cadrul WCF International Jubilee Cat Show. In ambele zile, pisicile vor fi arbitrate atat individual, cat si in ring, iar accesul este gratuit.

Editia aceasta este una speciala deoarece competitia aniverseaza 10 ani de la prima editie a WCF International Cat Show din Romania. Pisicile participante sunt aduse din 8 tari, iar arbitrii internationali vin din Polonia, Germania, Olanda, Serbia si Croatia. Fiind editie jubiliara, expozitia este pe calendarul international cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanti, fata de expozitiile normale.

Fermecatoare si mai ales iubitoare, pisicile va asteapta in luna in care sarbatorim dragostea, la unul dintre cele mai elegante spectacole dedicate lor! (I.P.)

Leave a Reply