FLAGRANT: Un medic ortoped de la Spitalul Judetean Arad, saltat de mascati in timp ce primea un pachet cu 20 kg de cannabis

Un medic ortoped de la Spitalul Judetean din Arad a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea un pachet cu droguri trimis din Spania.


Transportul a fost monitorizat de politistii antidrog de la BCCO Timisoara, iar in momentul in care drogurile au fost preluate de doi barbati, acestia au fost saltati de trupele speciale. In timpul anchetei, acestia au recunoscut ca pachetul cu 20 de kilograme de cannabis nu le apartine, ci au fost platiti cu 2.000 de euro sa-l ridice de la transportator si sa-l predea mai departe.

In aceste conditii, pentru a beneficia de indulgenta anchetatorilor, au decis sa colaboreze si s-au dus sa livreze marfa sub supravegherea DIICOT. Tranzactia a avut loc intr-o penzinarie din cartierul Micalaca din municipiul Arad. Surpriza a fost maxima, in momentul in care a fost identificat cel care a ridicat drogurile: Sergiu Sima, medic ortoped rezident la Spitalul Judetean din Arad. Acesta era impreuna cu iubita sa in momentul flagrantului, dar femeia nu avea niciun amestec in ”afacerea” acestuia. Medicul a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat la DIICOT Timisoara. (V.E.)

Sursa:pressalert.ro

Foto: arhiva

Leave a Reply