Primim la redactie: Un student de la Universitatea „Ovidius” din Constanta, laudatio pentru compozitorul George Dragomir

Buna ziua! Ma numesc Adrian Ionescu si sunt student la Universitatea „Ovidius” din Constanta. Din pacate, in tara noastra exista un dezinteres total pentru arta si cultura, adevaratele valori nu sunt apreciate la justa lor valoare si am devenit o tara in care tineretul apreciaza mai mult manelele si trapp-ul.


Daca nu ne dezmeticim, ca tara si popor, vom pierde cat de curand esenta divina a „Baladei” lui Ciprian Porumbescu, care a rasunat ani de-a randul in sufletul romanilor si ne vom robotiza treptat…

De aceea, as vrea sa aduc in atentia publicatiei dumneavoastra, numele unui reprezentant remarcabil a lumii muzicale romanesti, tenorul si compozitorul George Dragomir.

Domnul compozitor si tenor George Dragomir a fost profesorul meu de canto din Bucuresti, in perioada 2015-2019. Am interpretat multe melodii compuse de dansul, la sectiunile de creatie si interpretare a peste 200 de festivaluri de muzica usoara din Bucuresti si alte orase din tara. Piesele purtand semnatura sa componistica, au fost apreciate de public si jurii, fiind premiate cu trofee si premii importante.

Domnul George Dragomir, este compozitor, membru UCMR-ADA, licentiat al Facultatii de Muzica din Brasov din cadrul Universitatii Transilvania, profesor de canto si pian cu o experienta pedagogica de 15 ani si profesor de Educatie Muzicala in Voluntari.

Nu putem trai fericiti fara arta, cultura si mai ales, fara muzica!

Consider ca activitatea sa merita sa fie mediatizata, cunoscuta fiind si colaborarea sa cu Casa de Discuri Eurostar, sub egida careia au aparut 5 CD-uri cu melodii apartinand domnului George Dragomir, interpretate de autorul pieselor (primele 3 discuri) si alti doi tineri interpreti (ultimele doua discuri).

Avand in vedere toate aceste aspecte, daca considerati ca articolul atasat mai jos si fotografia aferenta, pot aparea in publicatia dumneavoastra, as dori sa mi se transmita un link in vederea promovarii si distribuirii stirii respective. Cu consideratie, Adrian Ionescu.” (I.P.)

One thought on “Primim la redactie: Un student de la Universitatea „Ovidius” din Constanta, laudatio pentru compozitorul George Dragomir

  1. Căutați pe Youtube sa vedeți cât de talentat e domnul tenor George Dragomir. Zero barat!!! Nu își da seama de nivelul sau, se supraapreciaza, ba mai pune si o echipa sa facă același lucru. Ascultați “capodoperele” sale, cărora le semnează muzica si interpretarea vocala si va veți da seama ca domnul e bun poate doar sa scrie muzica pentru preșcolari… Tehnic domnul tenor sta foarte rau, vocal, cam la fel. Poate isi da seama până nu e prea târziu si apelează la niște specialiști vocali sa ii repare defectele, cu toate ca ma îndoiesc ca se mai poate face ceva.

Leave a Reply