Va casatoriti anul acesta? ,,Targul pentru mirese” va asteapta, in weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Ai setat data marelui eveniment si deja ti-ai propus sa incepi pregatirile? La ,,Targul pentru mirese”, peste 80 de expozanti vin cu oferte si servicii care vor transforma nunta intr-un eveniment plin de efervescenta si de bucurie. Vino la Iulius Town, in acest weekend, exploreaza variantele diversificate ale targului din Iulius Congress Hall si asigura-te ca ziua nuntii voastre va aduce cele mai frumoase amintiri!


Sambata, ,,Timisoara Fashion Fusion” aduce impreuna iubitorii de moda din randul copiilor si adolescentilor pentru a descoperi cele mai noi tendinte si colectii in domeniul modei!

In perioada 16-18 februarie 2024, ,,Targul pentru mirese”, organizat de Rayna Decor, revine la Iulius Town cu inspiratia de care ai nevoie anul acesta, pentru ca nunta ta sa devina o sarbatoare cu adevarat magica. Vei avea ocazia sa descoperi trendurile anului 2024 in domeniu, dar si sa primesti sugestii si sfaturi de la expozantii care vor oferi solutii personalizate in functie de cerintele tale.

Vei gasi de la o varietate de modele de rochii de mireasa si costume de mire, pana la invitatii, bijuterii, sisteme de sonorizare, decoruri sofisticate, tonete de vata de zahar, chiar si un caricaturist ce le propune mirilor sa isi surprinda invitatii cu desene haioase la evenimente.

Te vei bucura de consultanta specializata in planificarea nuntii de la experti in domeniu, vei putea viziona demonstratii live de coafura si machiaj, vei degusta prajituri si produse de patiserie si poti viziona expozitii de fotografie si videografie pentru a surprinde fiecare moment magic al ceremoniei si al receptiei.

Vizitatorii sunt asteptati vineri, in intervalul orar 13 – 20, sambata, in intervalul orar 10 – 20, iar duminica, intre 10 si 18.

Sambata, de la ora 17, ,,Timisoara Fashion Fusion”  promite sa aduca un eveniment plin de inovatie si stil pe catwalk-ul din Iulius Town. Publicul va avea ocazia sa descopere cele mai noi trenduri si colectii de la branduri precum Peek & Cloppenburg, Sport Guru, Adidas, Next, House, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, Gossip Tree, dar si de la designerii Denisa Grindei si Alexandra Iancu, prezentate de copii si tineri deopotriva. Evenimentul este organizat de ,,Scoala de Modeling Cleopatra Popescu”, in colaborare cu Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply