Unul dintre „calaii” cei mai duri ai violentei domestice din Timis, trimis in judecata de procurori. Si-a ucis sotia cu un sucitor

Procurorii au anuntat, joi, 15 februarie, ca un barbat din judetul Timis, care si-a lovit fosta sotie cu un sucitor apoi i-a dat foc, a fost trimis in judecata. Femeia a suferit arsuri pe 60% din suprafata corporala si a murit a doua zi.


Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, joi, 15 februarie, trimiterea in judecata a unui barbat pentru omor calificat.

”S-a retinut ca, in seara zilei de 24.09.2023, in timp ce se afla la locuinta sa din municipiul Timisoara, pe fondul unui conflict verbal si al consumului de alcool, inculpatul a lovit-o cu un obiect contondent (sucitor) pe persoana vatamata, aceasta fiind fosta sa sotie, iar apoi a stropit-o cu combustibil si i-a dat foc cu o bricheta”, transmit procurorii.

Potrivit acestora, victima suferind arsuri pe aproximativ 60% din suprafata corpului, leziuni care au condus ulterior la decesul acesteia in data de 25.09.2023, in acelasi imobil. (V.E.)

Leave a Reply