Cultura de canabis pazita cu arbaleta! Trei traficanti au fost arestati preventiv pentru trafic de droguri

Trei persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bihor pentru trafic de droguri, dupa ce procurorii au descoperit la perchezitii o cultura indoor de canabis, a informat, sambata, DIICOT.


Potrivit unui comunicat de presa, miercuri si joi, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus retinerea a trei persoane, cercetate pentru efectuarea fara drept de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, respectiv trafic de droguri de risc.

Procurorii spun ca in sarcina uneia dintre persoane s-a retinut faptul ca ar fi comercializat substante psihoactive, fiind prins in flagrant, in seara zilei de marti, in timp ce vindea 35 grame mefedrona (2-MMC) pentru 4.300 lei.

„In continuarea cercetarilor, au fost puse in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara, la adresele celorlalti doi inculpati, fiind identificate si ridicate o cultura indoor de canabis, formata din 32 de plante destinate comercializarii, instalatii aferente dezvoltarii si intretinerii culturii, un cort de protectie, o arma neletala supusa autorizarii si 5 cutii cu alice, o arbaleta si 13 sageti”, arata anchetatorii.

Ulterior, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventiva a celor trei, pentru o perioada de 30 de zile, mentioneaza DIICOT. (V.E.)

Leave a Reply