Sensurile giratorii provizorii de pe soseaua Timisoara – Giroc, in plina reamenajare. „Vom pastra doar doua”, anunta presedintele CJT

Lucrarile de reamenajare a doua dintre cele patru sensuri giratorii provizorii, care au fost instituite pe drumul dintre Timisoara si Giroc, ar urma sa fie terminate la finalul saptamanii viitoare. Celelalte doua urmeaza sa fie eliminate.


Presedintele CJ Timis, institutia care are in administrare drumul, Alin Nica, spune ca lucrarile se desfasoara cum trebuie.

„Am verificat stadiul lucrarilor derulate pe Calea Timisoarei, Giroc, si, ca de obicei, firma Strabag isi face treaba rapid si eficient.

Din cele patru sensuri giratorii provizorii introduse anul trecut la cererea Primariei Giroc, vom pastra doar doua si pe acelea le amenajam la doua benzi. Scopul giratiilor este sa faciliteze accesul locuitorilor din cartierele noi construite la drumul judetean, reducand astfel numarul crescut de accidente”, a transmis Nica.

El spune ca a inteles ca sensurile giratorii provizorii au creat disconfort.

”Cunosc disconfortul creat in jurul acestor sensuri giratorii provizorii si imi pare rau pentru situatia creata, dar proiectul tehnic realizat de Primaria Giroc a indeplinit toate normativele legale si avea toate avizele luate. De indata ce a fost posibil, am inceput lucrarile de remediere a blocajelor si de fluidizare a traficului. Pana la sfarsitul saptamanii viitoare ne asteptam ca lucrarea sa fie finalizata”, a mai anuntat Nica. (I.P.)

Leave a Reply