Burger King a deschis un restaurant in ansamblul Iulius Town Timisoara (P)

Burger King si-a extins prezenta in Timisoara, prin deschiderea unui nou restaurant in oras, la parterul cladirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul mixed-use Iulius Town. Noul Burger King isi intampina oaspetii cu un dublu salut, „CEAU, CEAU, TIMI!”, un mod autentic de a celebra noul restaurant din oras si de a invita comunitatea sa (re)descopere gustul autentic al produselor sale.


Cu ocazia inaugurarii, Burger King are o promotie de neratat disponibila doar astazi, 5 martie 2024. Pe tot parcursul zilei, clientii beneficiaza de o oferta speciala: 2 burgeri Whopper la pretul de numai 29 RON.

„Noua deschidere din ansamblul mixt Iulius Town este un pas inainte in planul nostru strategic de a ne consolida prezenta pe piata din Romania, in centre urbane importante.

Alaturi de ofertele speciale din ziua deschiderii, ne asteptam clientii zi de zi cu o varietate de produse si oferte, cum sunt King Deals, cunoscuta drept platforma permanenta de oferte Burger King, care vine acum cu o combinatie noua la doar 9,90 lei – o portie de cartofi prajiti cu Cheeseburger 100% vita sau cu Cheeseburger Plant-Based -, sau produse in editie limitata, cum este noul burger Lady Brie din platforma King’s Collection. Suntem pregatiti sa ne surprindem clientii la fiecare vizita si sa le oferim mereu experiente de calitate”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.

Restaurantul beneficiaza de un spatiu de servire generos si optiunea de refill pentru bauturi racoritoare, iar echipa formata din 35 de angajati este pregatita sa ofere cele mai bune produse si servicii, continuand traditia Burger King: calitate remarcabila si gust autentic.

Noul Burger King din Iulius Town este al doilea restaurant Burger King deschis anul acesta in Romania, primul fiind inaugurat in luna ianuarie in proiectul mixed-use Palas, dezvoltat de IULIUS la Iasi.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 70 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.

 

 

Leave a Reply