Intalnirile CCIAT de pregatire a Forumului International de Afaceri de la Timisoara se apropie de final (P)

Presedinta CCIA Timis, Florica Chirita, insotita de Stana Stoianov, director Departament Relatii Economice cu Mediul de Afaceri, a revenit la Bucuresti pentru o noua runda de intalniri cu conducerile Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania, Camerei de Comert Romano-Germane si Camerei de Comert Italiene pentru Romania.


Scopul principal al vizitelor a fost acela de a discuta in detaliu despre participarea acestor organizatii la Forumul International de Afaceri care va avea loc la Timisoara, in perioada 9-10 mai 2024, prin atragerea unui numar cat mai mare de companii din tarile lor.

Intalnirile cu Ufuk Tandogan, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania, cu Sebastian Metz, director General al Camerei de Comert Romano-Germane – AHK Romania si cu Roberto Musneci, presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania, au fost foarte utile si eficiente, dovada fiind acceptarea invitatiei de a participa la Forum si de a conduce delegatiile de oameni afaceri, atat cei din strainatate cat si cei care opereaza in Romania.

Programul vizitei a cuprins si o prima intalnire a Presedintelui CCIAT cu Ambasadorul Republicii Federale Germania in Romania, dr. Peer Gebauer.

Inaltul diplomat a apreciat initiativa camerei de comert timisene pe care o va sprijini prin punerea in contact cu asociatii de afaceri din Gemania care sa participe la Forum.

Reamintim ca Forumul International de Afaceri Timisoara este un eveniment premiera a CCIA Timis, o platforma de business networking al carei obiectiv principal este stimularea si valorificarea initiativelor de afaceri si investitii intraeuropene. (CCIA Timis, Rodica Olinic)


Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov – director Departament Relatii Economice cu Mediul de Afaceri.

One thought on “Intalnirile CCIAT de pregatire a Forumului International de Afaceri de la Timisoara se apropie de final (P)

  1. Este încurajator să vedem colaborarea strânsă între diverse organizații de afaceri și instituții guvernamentale pentru promovarea Forumului Internațional de Afaceri din Timișoara. Cum credeți că această inițiativă va contribui la dezvoltarea economică a regiunii și la consolidarea relațiilor de afaceri între țările participante? Este important ca evenimentul să ofere oportunități reale de networking și investiții pentru companii și antreprenori din diverse domenii?

Leave a Reply