Simona Halep revine pe teren! Wild card primit de tenismena romana la turneul WTA de la Miami, care incepe pe 17 martie

Simona Halep a primit un wild card la turneul WTA de la Miami, care incepe pe 17 martie, la o zi dupa ce TAS a decis ca sportiva din Constanta sa revina pe teren, reducandu-i pedeapsa pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.


Simona Halep a primit in urma cu scurt timp un wild card la turneul Miami Open, care va incepe saptamana viitoare, potrivit invitatiei primite de sportiva romanca si obtinuta in exclusivitate de Antena 3 CNN.

Aceasta scrisoare certifica faptul ca Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP si WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, incepand cu 17 martie si terminand pe 31 martie, se va desfasura in Miami, Gardens, FL, SUA, si va gazdui competitia de calificare la simplu, care aduna 96 de jucatori masculin si feminin, incepand cu duminica, 17 martie 2024, si competitia principala de simplu si dublu cu 320 de jucatori in perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucatorul mentionat mai sus (n.r. Simona Halep) si echipa sa de suport la turneul nostru”, se arata in invitatia primita de Simona, si semnata de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024.

Simona Halep urmeaza sa decida, impreuna cu echipa ei, daca va da curs invitatiei si va participa la turneul WTA de la Miami. (C.R.)

Leave a Reply