Prezentare de MODA: Colectia Drippin’ Love a designerului Laura Chirita, de la New York, inapoi la Timisoara

Dupa ce a facut furori la New York cu colectia Drippin’ Love – o oda adusa iubirii contemporane prin intermediul designului vestimentar – designerul timisorean Laura Chirita s-a intors acasa si a adus aici colectia emblematica, apreciata de marii designeri. In cadrul unui eveniment, Laura prezinta colectia de rochii, dar si amintirile, pozele si filmarile de la New York Fashion Week.


Participarea la NYFW a fost un punct de referinta pentru KIRIZZA, brandul designerului timisorean Laura Chirita, marcand un moment important pe scena internationala a modei. Prezentarea colectiei Drippin’ Love a fost nu doar un succes, ci si o confirmare a faptului ca moda romaneasca poate juca in liga mare. Reactiile entuziaste si feedback-ul pozitiv din partea publicului si a specialistilor de la New York au fost o sursa de inspiratie si motivare pentru intreaga echipa KIRIZZA.

Celebrarea colectiei acasa, la Timisoara

Inspirata de succesul de la NYFW, Laura Chirita invita entuziastii modei, prietenii brandului si pe toti cei care doresc sa celebreze creativitatea si pasiunea pentru frumos sa participe la un eveniment special organizat in Timisoara. Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 18, in spatiul CronicLove Productions situat in Palatul Bruck, unul dintre edificiile emblematice ale orasului.

“Aceasta seara va fi una de sarbatoare, marcand succesul colectiei Drippin’ Love atat pe scena internationala, cat si acasa, in inima comunitatii timisorene. Evenimentul va include prezentarea colectiei, proiectii de videoclipuri si fotografii din culisele NYFW – un loc in care visele oricarui designer vestimentar pot deveni realitate. Vreau sa arat ca se poate, vreau sa le arat tinerilor designeri ca visele sunt mai aproape decat cred”, a spus Laura Chirita.

Lansarea colectiei Drippin’ LOVE direct in pulsul New York-ului a fost mult mai decat o simpla defilare pe catwalk; a fost visul Laurei de a trasa linii directe de la inima New York-ului la sufletele designerilor romani aflati la inceput de drum.

O poveste de iubire, dar altfel

Colectia de la NYFW spune o poveste despre iubire, dar adaptata la normele moderne, prin prisma designului vestimentar. Drippin’ LOVE nu se joaca dupa reguli – reinventeaza rochia de mireasa cu un twist modern si indraznet, dand forma unei noi povesti de iubire.

Colectia va fi prezentata, reamintim, vineri, 22 martie, de la ora 18, in spatiul CronicLove Productions situat in Palatul Bruck din Timisoara. Mai multe detalii puteti afla si de pe pagina de Facebook a evenimentului, aici.

Au sprijinit realizarea si prezentarea colectiei Drippin’ Love: dm drogerie markt Romania, Sosetaria, PRbeta Agency, Annona Style, Centrul de Proiecte.

Mobilitatea a fost parte din Programul cultural national „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023” si este finantata prin programul Power Station++, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timisoara, cu sprijin financiar din partea Ministerului Culturii. (I.P.)

 

Leave a Reply