Universitatea de Vest din Timisoara, la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est. Standul UVT, vizitat de sute de elevi si studenti

Universitatea de Vest din Timisoara a fost prezenta, ieri, la International University Fair – Romania (IUF), cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est, alaturi de reprezentantii celor mai prestigioase universitati din lume. Elevii de liceu, studentii si absolventii interesati sa isi continue studiile in Romania sau in strainatate au vizitat standurile si au primit informatii esentiale pentru viitoarea lor cariera academica si profesionala.


IUF Timisoara nu este doar un eveniment, ci o fereastra spre viitorul educational si profesional al participantilor. In acest an, peste 26.000 de vizitatori – elevi, studenti, profesori, si parinti – au explorat oportunitatile unice de invatare si dezvoltare, dialogand direct cu reprezentanti ai celor mai prestigioase institutii de invatamant din Romania si din strainatate.

La standul UVT, vizitatorii au descoperit o gama variata de programe de studiu, au primit detalii despre viata de student la Timisoara si li s-au prezentat modalitatile de inscriere la facultatile UVT.

„Suntem aici pentru a raspunde la intrebarile tale si pentru a te ghida pe calea cea mai buna pentru tine! Fii pregatit pentru viitor! Participarea la IUF Timisoara este pasul tau spre descoperirea unui univers de posibilitati educationale, care te pot propulsa in cariera visata. Nu rata ocazia de a ne cunoaste si de a afla cum te putem ajuta sa iti atingi obiectivele!”, a fost mesajul reprezentantilor UVT, care fac parte din Departamentul pentru Relatia cu Mediul Preuniversitar.

Pentru mai multe detalii despre echipa UVT si eveniment, urmareste linkul: https://bit.ly/DRMP-UVT.

IUF – International University Fair, cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est, organizat anual in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Constanta si Brasov este locul in care reprezentantii si studentii celor mai cautate universitati internationale, profesionisti din peste 20 de domenii de activitate & influencers se intalnesc, anual, cu peste 26.000 de elevi de liceu, studenti si parinti. Se discuta direct cu reprezentantii a peste 150 de universitati din intreaga lume (V.S.)

Leave a Reply