VIDEO / Politistul Valer Kovacs, „arhanghelul” soferilor de pe Autostrada A1 Deva – Nadlac. „Daca dumneavoastra imi luati carnetul, nu-mi pare rau!”

Un politist din Timis, care are sute de mii de urmaritori pe TikTok, a postat un filmulet in care un sofer de camion ii spune ca nu i-ar parea rau daca el i-ar lua permisul de conducere. Imaginile de pe pagina lui Valer Kovacs au devenit virale, adunand peste 5500 de like-uri si aproape 800 de comentarii.


Politistul e foarte cunoscut si apreciat de soferi. El posteaza frecvent imagini in care acestia il felicita pentru munca lui si ii cer sa se fotografieze impreuna.

De aceasta data, in imaginile filmate pe 14 martie, politistul Valer Kovacs discuta cu un sofer de TIR care scoate telefonul, dupa ce prezinta actele la control, si il intreaba pe agent daca pot face o fotografie impreuna: “Facem o poza?”.

“Facem, cum sa nu!”, raspune Kovacs. „Daca dumneavoastra imi luati carnetul, nu-mi pare rau!”, adauga soferul, in timp ce isi pregateste telefonul mobil pentru fotografie.

“Pai, eu sper sa nu va iau carnetul, ca asta e locul de munca”, ii spune politistul.

“Asta inseamna sa fii profesionist!”

Videoclipul publicat de Valer Kovacs pe pagina sa de Facebook a strans zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii.

“Super politistul nostru! Va doresc tot binele din lume!”,

“Sunteti printre foarte putinii politisti pe care oamenii si in special soferii isi doresc sa-l intalneasca si sa-i stranga mana. Tot respectul si multa sanatate dumneavoastra si familiei”,

Prin aceasta atitudine prietenoasa, dar dreapta in acelasi timp, reusiti sa civilizati multi soferi in trafic! O mustrare de la dvs, m-ar face sa intru in pamant de rusine. ASTA INSEAMNA SA FII PROFESIONIST! FELICITARI!!!”

“Domnule Valer Kovacs, daca in Romania ar fi 1000 de politisti ca dv. ar trebui sa fie toata politia apreciata, respect si apreciere pentru munca depusa, caracterul si corectitudinea de care dati dovada. Sanatate si putere de munca va doresc”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor. (V.E.)

Sursa: antena3.ro

Leave a Reply