Traficantul de influenta denuntat la DNA Timisoara de medicul Anca Lucia, aflata in proces cu propria fiica, condamnat la inchisoare cu executare

Trimis in judecata de DNA Timisoara pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, Chiriac Florin Bogdan – barbatul prins in flagrant, in parcarea complexului comercial Iulius Mall, in timp ce primea o suma de bani pentru a interveni pe langa judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in incercarea de a obtine o solutie favorabila intr-un dosar civil – si-a aflat pedeapsa.


Tribunalul Timis a decis, in urma judecarii cauzei pe fond, condamnarea traficantului de influenta, cunoscut al medicului Anca Laura, la 2 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

„Condamna pe inculpatul Chiriac Florin-Bogdan la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in regim de detentie. Aplica inculpatului pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a) si b) Cod penal. Mentine masura arestului preventiv dispusa fata de inculpat. Deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului durata retinerii si a arestului preventiv, incepand cu data de 14.12.2023 la zi. Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea hotararii”, se mentioneaza in Hotararea 194/2024 din 25.03.2024.

Reamintim ca Chiriac Florin Bogdan a fost prins in flagrant, in 14 decembrie 2023 in parcarea subterana a complexului comercial Iulius Mall, in timp ce primea 15.000 de euro pentru a interveni pe langa judecatorii de la Inalta Curte pentru obtinerea unei solutii favorabile, intr-un dosar civil aflat in stadiul de recurs. Potrivit unui comunicat al DNA, “in perioada septembrie – decembrie 2023, inculpatul ar fi pretins de la o persoana (martor în cauza) suma de 25.000 euro, pentru a-si trafica presupusa influenta pe care ar fi lasat sa se creada ca ar avea-o asupra unor judecatori si ca-i va determina pe acestia sa dispuna o solutie favorabila intr-un dosar civil de care era interesat martorul.”

De remarcat ca organele judiciare au fost sesizate de medicul dermatolog Anca Lucia, care a pus la „bataie” suma de 15.000 de euro pentru a castiga procesul cu fiica sa, Anca Laura Lucia, care se afla in stadiul de recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.(G.I.)

Leave a Reply