Diana Sosoaca a obtinut un ordin de protectie impotriva sotului ei, dupa ce l-a reclamat la politie ca o agreseaza “din punct de vedere emotional”

Senatoarea Diana Sosoaca isi acuza sotul ca a agresat-o emotional si fizic, fiind emis ordin de protectie. Barbatul nu s-a prezentat la Politie pentru montarea bratarii electronice, fiind cautat de politisti, relateaza News.ro.


„La data de 02 aprilie 2024, Politia Capitalei – Sectia 6 a fost sesizata direct de catre o femeie cu privire la faptul ca sotul sau o agreseaza din punct de vedere emotional, fiindu-i creata astfel o stare de temere. Totodata, femeia a precizat ca in trecut, sotul sau a agresat-o si fizic”, a transmis marti Politia Capitalei.

Sursa citata a precizat ca a fost intocmit formularul de evaluare a riscului, context in care a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

„De asemenea, victima si-a exprimat acordul cu privire la montarea unei bratari de monitorizare electronica in sarcina barbatului. Avand in vedere faptul ca barbatul nu s-a prezentat la sediul sectiei pentru montarea sistemului de monitorizare, politistii au demarat verificarile, in vederea depistarii acestuia”, a mai transmis sursa citata.

Politistii au intocmit un dosar penal pentru amenintare si hartuire, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, si s-au sesizat din oficiu si cu privire la savarsirea infractiunii de incalcarea unei masuri dispuse prin ordinul de protectie provizoriu, emis anterior.

„S-a emis un ordin provizoriu de protectie pentru acte de violenta, pentru abuz psiho-emotional, social, spiritual, cibernetic, evient si de violenta fizica asupra mea si asupra fetitei mele. A mentionat ca am probleme psihice. El trebuia sa depuna dovezi. Nu am luat in viata mea medicamente, nu am nicio problema psihica, nu am fost niciodata internata.

In schimb dansul m-a amenintat ca daca nu imi dau demisia din functia de senator va face in asa fel incat sa ma faca de rusine. Am suportat cat am putut, pana cand el a ales sa faca circul acesta pe toate televiziuinile, pentru ca isi doreste sa fie candidat la alegerile prezidentiale. Are o ura pe femei, este un misogin total”, a declarat Sosoaca, la iesirea din sediul Politie. (V.E.)

Leave a Reply